有冇ching有睇《跑跑卡丁車》職業聯賽

403 回覆
291 Like 20 Dislike
個人賽唔停得 (i.e.唔可以㩒下制,㩒左扣五分)
團體賽可以停,而決賽1vs1都可以停

因為個人賽會有隊友同場比賽 (雖然係選手個畫面入面全部對手都係匿名), set呢個規則係為左唔比人控分幫隊友晉級
想問下師兄個技術難度難喺乜位?
睇佢玩好貼彎就好治癒 好撚勁
難在鍵位指法要好熟悉
先至玩得叻
有失誤之後就好難追返上
朔月後期其實都唔係好穩定
完全未玩過
佢決賽停車個位睇咗好多次都睇唔出佢有停
不過佢講得好啱,入到嚟個個都好top之後比嘅就係狀態同運氣
非洲速度
韓國跑跑皇帝文浩俊之前飲醉咗 起直播話爆哥到攞冠軍就剃光頭 點知真係贏咗
啱啱出咗ig post道歉 但似乎大家唔收貨
留名睇佢最後都要剃
佢不嬲勁開
好多路線跑法都係佢發明出嚟
以前台灣啲聯賽佢好似都掃咗好多個走係冇搞落去先轉型做YouTuber
佢好似係跑跑圈出名到韓國人都當佢神咁拜
係咪有後追?見有一場跌左落崖都追得返好貼

追得夠仲可以食尾流
仲有超越系統可以提速

當然仲有李宰赫恐怖後追路線
睇完都想玩下 唔知難唔難申請account
依家多咗超越 技術含量更高
點樣運用三段攞位真係好需要用腦
如果唔係有11代車 爆哥壓制力一定低好多
諗起佢台灣賽輸比蛇王
都full㗎 D飛仲要幾貴下雖然開得唔多位
仲有好多迷妹入去追星
個死肥仔今次晚節不保
阿爆喺韓國嗰邊人氣好高 係未去已經高
依家仲幫跑跑帶到咁多流量
跑跑fans肯定唔會咁易收貨
neal build
同佢老死仁秀應該係人氣最高
跑法又係好華麗 點知仁秀決賽0勝4敗
佢第一次就搞掂 好想知仁秀點諗
章魚最尾個360係佢自己發明
仲以為佢會用360收尾咁撚型添
真 以前SR年代L1都唔難過
e+唔識拖飄同快拉補氣過唔到L1
利申 唔識拖飄 年頭用咗半個月先過到L2
佢本身開發路線已經多人跟 一路韓服街場耐唔耐就有人認到佢
成堆韓仔選手 都自認自己係佢徒弟 勁好笑
不過佢性格真係好 唔會同人結怨 個個都係朋友
世界仔嚟
咖喱爆飯~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞