有冇ching有睇《跑跑卡丁車》職業聯賽

403 回覆
291 Like 20 Dislike
太爆啦阿神
爆哥癲
睇直播果陣差d喊左出黎
由佢初頭直播就開始睇,睇到佢入職業隊再攞埋冠軍真係好感動
三服第一唔係講笑
自己破返自己既招
好撚激勵人心 超愈自己
一d都唔保守啵
佢之前玩呢張圖一次都冇用過停車呢招
係到決賽最緊要關頭先用 心理戰贏曬
外賣~~
咖哩拌飯~~
真係估唔到佢會停
可能因為佢講過360佢都係得50%成功率所以唔搏
玩開韓服, 個ac由0開始玩咗2件,課咗2000蚊,車牌都過曬PRO前置,前排重開router換咗IP個ac就俾nexon lock咗要2次認證,我屌佢老母
想玩返
好似係咪下年出新作
想玩返
好似係咪下年出新作
爆哥居然無爛尾

一嘢攞冠軍
想玩返但台服開唔到ac
2009年開始玩 都沉迷過幾年
好掛住徐展元播跑跑卡丁車比賽
因為多人場唔比停車 brake燈都唔比著
但1v1 係可以
唔計總決賽單挑 基本上得tiebreaker game (唔計團體賽set 3)先有單挑

不過要玩到呢招都要有好多條件先達成到 首先佢要排頭 又要後面緊貼 同埋100%會開氣轉360

爆哥360成功率太低 如果李宰赫唔係跟得咁貼 佢反而可能被逼轉 會跌死不過爆哥轉數咁快 可能又諗到其他戰術
有幾錢
非洲速度
咖哩爆飯
1000萬韓圓
我都冇玩好耐了 隻game要上手實在太難
連雙噴都練唔掂
李宰赫依家係韓服第一人 心理極度穩定 真係估唔到最終會變成咁

李宰赫心理戰都好強 爆哥如果係第1 李都肯定前3
路線上 兩個都係刷時王 破紀錄王 但李後生3年應該會優勢D

所以我覺得李宰赫最關鍵嘅輸點 應該係唔熟悉對手
爆哥雖然都好全面 但強弱圖嘅差距都唔細

李領先1:0之後居然冇揀到爆哥最弱嘅沙漠同中華胡同 仲有太空同礦山都唔算強 揀咗爆哥強圖刀劍修練館

不過爆哥臨尾揀章魚都O咗有城堡同宙斯唔揀 佢城堡勝率仲要100%
只能講咁樣贏冠軍法真係殺人株心
背後仲多咗唔少endorsement
佢打完幾屆聯賽之後個聲勢應該會再勁好多
到時賺嘅都好肯定多過佢繼續留台灣直播做小丑
係 不過跑跑2 好似仲有好多bug未搞得掂
仲有團體賽決賽呀
同埋唔係爆哥拎冠應該冇乜人會留意到
星期六 LSB對KDF 應該都會超級精彩
以前韓國職業賽有個天才 12歲小朋友TAKI

好勁
應該專登唔揀城堡
太出名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞