lihkg首個(?)歐美卡通討論區上線啦

159 回覆
2 Like 2 Dislike
反而同一個production嘅American Dad就麻麻地

想睇Simpson 有無英文字幕線上睇?

英文字幕呢D source應該會好多架喎
一陣幫你睇下
Adventure time同小馬完,希望2017快啲播

adventure time唔係播左last season啦咩?
F is for family
有bill burr配音所以先會睇

喂呢套野你唔講我都唔知
睇左trailer我幾有興趣睇 唔知有無中字睇

我諗bill burr呢條毒舌佬應該會自己爆肚/有份寫line

Bill Burr係其中一個creators
啱啱開始中意south park 因為夠晒無聊on9 而家講政治野返而覺徥好悶唔好睇

Family guy 就貫徹始終一路都係咁on9, 個人覺得新seasons 仲好睇過舊
反而同一個production嘅American Dad就麻麻地

係? 仲諗住追埋因為好中意family guy
有人開啦
入宅係Rick and morty
之後睇Simpson
而家睇緊South Park
South park好鬼好睇
Adventure time同小馬完,希望2017快啲播

adventure time唔係播左last season啦咩?

點會啊
啲伏線都未完
最後一集停個位根本就係會有下一季

係? 仲諗住追埋因為好中意family guy

我都好鐘意family guy
每次睇會一齊唱主題曲

睇過幾集覺得同family guy好似
但啲角色無Peter佢地成家咁過癮
同埋覺得American dad啲野核突啲
尤其嗰隻唔似八爪魚唔似墨魚嘅野
有人開啦
入宅係Rick and morty
之後睇Simpson
而家睇緊South Park
South park好鬼好睇

https://www.youtube.com/watch?v=7ecYoSvGO60
好想知你地點入手呢D咁多集數既系列

rick and morty s3我等得好苦呀...
Mr pickles真係好正

英文字幕呢D source應該會好多架喎
一陣幫你睇下

我講線上 我搵咗好多都無字幕
唔該你先

我真係要數下Mr. pickles有幾多人入黎提佢
happy tree friends 都好正
Metalocalypse好撚好睇
D歌又正
點解唔繼續出
好鍾意傻仔Toki

早排睇過下好似講係adult swim仆街唔比出...

嗰陣一次過追晒4季 仲比流料fake左話會出第5季
等我白開心左幾日
Toki同Skwisgaar兩條on9仔d互動真係好好笑

Btw巴打有冇睇過Ugly American 都幾好睇 反映現實嘅無奈
另外仲有套Archer 都係搞笑野黎(好似都冇乜邊套美國卡通唔好笑 )
South Park
Bojack horseman
Rick and morty

Mr prickles睇左兩集唔想自己咁重口味無睇落去
Simpsons嫌太歡樂
睇下你地介紹果d先
rick and morty s1 - bilibili中字
http://www.bilibili.com/video/av2978186/

rick and morty s2 - bilibili中字
http://www.bilibili.com/video/av3102430/

gravity falls 全集 - bilibili中字
http://www.bilibili.com/video/av5199657/

好色龍 唔多講啦 好多有齊有唔齊自己睇啦
http://hdx3.blogspot.com/

steven universe 全集 - 上面category自己揀season
http://katecwebber.blogspot.hk/search/label/Steven%20Universe%20SE1
呢個blog都係搵steven universe先搵到 其他佢翻既我都無聽過 大家可以留意下

諗起仲有咩網我再補
你地睇既都好大人向 反而我睇既嘅係
adventure time
my little pony
Star vs. the Forces of Evil
Gravity Falls
Steven Universe
Elena of Avalor
等等依啲低年齡啲既野
你地睇既都好大人向 反而我睇既嘅係
adventure time
my little pony
Star vs. the Forces of Evil
Gravity Falls
Steven Universe

Elena of Avalor
等等依啲低年齡啲既野

我覺得好睇又歡樂呀呢D
我係好撚驚睇任何慘野 睇劇/日本動畫都會因為慘位停左同卻步
無論瘋狂既成人向同低年齡層既歐美卡通都唔會慘得去邊咁

睇緊steven universe s1 好正
好鍾意connie preal好似越睇越神經質咁
mr pickle為左睇linda 最佳女配角
rick & morty其實淺淺咁不斷探討存在主義. 用科學黎包裝得幾好睇
gravity fall賣溫馨. 唔想追
south park d 政治話題睇到有d悶. 始終同自己唔太貼身

我真係要數下Mr. pickles有幾多人入黎提佢

其實當佢普通卡通咁睇係會好搞笑卡通既血腥根本就唔真實
mr pickle為左睇linda 最佳女配角
rick & morty其實淺淺咁不斷探討存在主義. 用科學黎包裝得幾好睇
gravity fall賣溫馨. 唔想追
south park d 政治話題睇到有d悶. 始終同自己唔太貼身

我無諗過咁既角度睇rick and morty 你一講就諗起搞到自己dimension世界末日個集
gravity falls輕鬆睇會幾開心 D奇怪野幾過癮

btw gravity fall同rick and morty個制作人係friend黎
一晚睇左成廿幾集steven universe...
成功煲完s1

解釋哂Garnet一直以黎既性格
太好啦 無落錯坑
我可以安心訓
happy tree friends 都好正

中學上堂就係睇happy tree friends架啦
由此煉成重口味成人向卡通
最近好鍾意we bare bears
白熊真係好得意
最近好鍾意we bare bears
白熊真係好得意

話時話呢套我都有興趣睇喎!

但係真係唔夠時間睇...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞