lihkg首個(?)歐美卡通討論區上線啦

159 回覆
2 Like 2 Dislike
我既入坑作係super jail
當初做緊廢青個時比呢套野既瘋狂吸引

之後睇哂成套Metalocalypse
的確係masterpiece

跟住d坑我就亂開
深刻既係 gravity fall 好想有個mable咁既家姐/妹

仲有終極大佬Mr. pickles
真係頂唔順 睇左三集已經係極限

而家由頭追緊steven universe
好有趣
屌 未打完就禁左開post
追哂Mr. Pickles
追哂Mr. Pickles

我真係覺得呢套野太痴線
而家由頭追緊steven universe
好有趣
唔知點解就好期待connie出場
比起 adventure time等覺得steven universe個開頭無咁難頂先

adventure time我仲未的起心由頭捱

最後 我想講我等佢等得好苦

真係好撚正呀
講多d歐美卡通
每一兩集一個故事咁
普遍感覺比較輕鬆

主線故事推進就得閑放一兩集咁出黎比你估下發咩事

而我就會好簡單咁分做兩類
成人向 非成人向
成人向係成日死人 血腥 暴力 劇情可以好fuck up

非成人向就血都唔多不過都會好有想像力
比小朋友睇就一定係和諧d
好鍾意mr pickles
Bojack horseman都好睇
adventure time係有d拖不過忍唔住追曬
Adventure time
Metalocalypse好撚好睇
D歌又正
點解唔繼續出
好鍾意傻仔Toki
D歌又正
點解唔繼續出
好鍾意傻仔Toki

早排睇過下好似講係adult swim仆街唔比出...
D歌又正
點解唔繼續出
好鍾意傻仔Toki

好記得潛水艇短褲孖辮踩roller個場...
mr pickles
gooooooooood dog
people's best friend
diiiiiiiiiiiiiiie

好熱門
點解冇提紫悅嘅?
點解冇提紫悅嘅?

pony 呢套野好神奇
勁多鬼佬鍾意

我唔敢成屋都有人都睇pony
好感動有得人討論歐美動畫,我好鍾意睇歐美動畫架
不過我都唔鍾意睇啲成人向
點解冇提紫悅嘅?

pony 呢套野好神奇
勁多鬼佬鍾意

我唔敢成屋都有人都睇pony

My little pony 幾好睇

好熱門

劇情好睇但要畀啲耐性

本身高登都係一年見兩三個post

本身高登都係一年見兩三個post

高登都有人討論咩 但只係見過一次講mr.pickles
最近有冇D血腥卡通
例:超級監獄
最近有套星蝶公主都唔錯

好熱門

劇情好睇但要畀啲耐性

finn同jake睇左十幾集兩個都正面
steven universe主角群都有唔同人反應都有分別
起碼pearl都會做老母角色 大驚小怪
最近有套星蝶公主都唔錯

迪士尼只係睇過gravity fall
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞