lihkg首個(?)歐美卡通討論區上線啦

159 回覆
2 Like 2 Dislike
最近有冇D血腥卡通
例:超級監獄

metalpocalypse
rick and morty 不過d血未必係紅色

rick and morty我係力推 等s3我等得好苦
最近有冇D血腥卡通
例:超級監獄

metalpocalypse
rick and morty 不過d血未必係紅色

rick and morty我係力推 等s3我等得好苦

sor睇唔到最近兩隻字
我都只係識d大路野

你可以等下adult swim遲d出samurai jack season 5

細個係cartoon network播緊都一定會睇
武士卡通出係adult swim 有咩可能唔血腥
小分開個post都係想拋磚引玉
以我既認識同睇既量係好難完美解答所有問題
我既認知都係黎自好色龍
希望各路歐美卡通同好出下手

我都想知有咩地方可以跟緊D歐美卡通新聞
英文都可以明白一半左右既
有無人有印象有套bee and puppycat
得個十集 但我好鍾意隻puppycat
點解冇提紫悅嘅?

pony 呢套野好神奇
勁多鬼佬鍾意

我唔敢成屋都有人都睇pony

My little pony 幾好睇

我真心覺得紫悅嘅毒性好唔簡單
佢集集都抽水 真正做到"在地同行 跳躍飛騰"

po主有冇睇ladybug?
點解冇提紫悅嘅?

pony 呢套野好神奇
勁多鬼佬鍾意

我唔敢成屋都有人都睇pony

My little pony 幾好睇

我真心覺得紫悅嘅毒性好唔簡單
佢集集都抽水 真正做到"在地同行 跳躍飛騰"

po主有冇睇ladybug?

未聽過
我知既歐美卡通好窄
我好希望多D人係度推介討論下唔同卡通

btw一個廿兜既男人真係有D難係屋企睇太女性化既卡通
po主有冇睇RWBY㗎?
好色龍好少翻迪士尼頻道既動畫好多時都要自己搵漢化
po主有冇睇RWBY㗎?

無... 睇左兩集未有計畫追住 佢個日式同2.5D唔太喜歡
希望可以有人黎同你傾
真係唔好意思
引左好多唔同口味既人入黎
但得我一個難以一一同你地吹水
mr pickles
衰仔樂園都幾好睇
好色龍好少翻迪士尼頻道既動畫好多時都要自己搵漢化

我見佢而家都好似翻得好少動畫 我見都係at同regular show
衰仔樂園都幾好睇

呢個唔洗講啦 simpson family呀 family guy呀呢D超級長命系列人氣高到可以自己開一個post講

btw 唔多睇衰仔樂園都好想玩佢隻新rpg
the fractured but whole 呢個名真係抵死到痴線
mr pickles

呢套終極重口野真係高人氣到
依家CN出既動畫都冇以前咁多
mr pickles

呢套終極重口野真係高人氣到

係,估唔到身邊冇睇開歐美動畫既人都會睇
F is for family
有bill burr配音所以先會睇
我剩係有睇family guy

喂呢套野你唔講我都唔知
睇左trailer我幾有興趣睇 唔知有無中字睇

喂呢套野你唔講我都唔知
睇左trailer我幾有興趣睇 唔知有無中字睇

我諗bill burr呢條毒舌佬應該會自己爆肚/有份寫line

你係由頭睇哂???
呢D知名大長篇好難入手 同好多gag唔係美國佬好似唔多易明

你係由頭睇哂???
呢D知名大長篇好難入手 同好多gag唔係美國佬好似唔多易明

英國電視random播
睇睇下睇咗大半

最新個season有集講Taylor swift笑死

每次stereotype都好好笑
有一集講英國人入侵quahog
有一集講成家人去咗Asiantown
反而同一個production嘅American Dad就麻麻地

想睇Simpson 有無英文字幕線上睇?
Adventure time同小馬完,希望2017快啲播
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞