[KPOP] K-POP 2022討論區 (51)

1001 回覆
4 Like 24 Dislike

我愛💖Karina
Karina 💝愛我

love dive都算神曲,但after like真心普通
畀rocky首ring ring ive唱一定照樣紅
當全世界都知佢整容
仲要打個咁嘅標題 就覺得好似諷刺緊佢
音源好但你覺得難聽 = 啲人跟風音源先好
音源唔好但你覺得好聽 = 啲人跟風轉咗會所以音源唔好
打錯歌啫
illusion 成績好好
音源唔好但你覺得好聽 = 啲人跟風轉咗會所以音源唔好
@金請夏
岩呀。

我因為有日無意間聽到savage ,然後比段bridge吸引咗 ,實在太好聽。再睇到Karina💝的美貌,令我重回連登。

點知佢出首Glrls比我,都係聽返savage算。但同期IVE啲歌又好聽,Rei💗又靚女,當然要暫時轉會啦

唔存在跟風
講緊大眾歌,nmixx完全唔入流,而且你都唔會周街唱watch out bala bala
rocket punch唔單只資源少,係成個package都差過人,所以無論佢哋唱咩歌都好難紅,你都唔會想畀人知你追緊rocky啦
大家都想好似油瑛咁高咁靚,但冇人會想好似rocky咁矮同普通
love dive神曲紅都理解,但after like畀十八線女團唱嘅話真係紅唔起
宜家喺韓國基本上你唔識唱after like你已經唔入流,好似當年你唔識tt or next level你已經out嗮咁,所以焗住你明明唔係聽開嗰種歌都要去聽
大把復古風嘅歌好聽過after like,例如mago都高汁好多,加埋b side就屌打after like個album,但點解After like紅咁多
上年aespa係女團入面最好嘅package,今年出咗ive,個package好過aespa啲人咪轉會囉,下年又有隊package好過ive嘅分分鐘又轉嗮會
我只係講緊bandwagon問題啫,因爲真係存在

不過細公司啲團真係沒落得好快,girls難聽都仲有咁多人聽,但beautiul monster咁穩都冇人聽
影得幾靚,嘥左個影相佬。
下年? YG隊Baby Monsters?
出一本Mini Album ,之後隔9個月先CB

四代神顏遺珠
同期入伍嘅好處
..
幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞