[KPOP] K-POP 2022討論區 (51)

1001 回覆
4 Like 24 Dislike
俾陷阱佢哋踩
講緊nmixx點解要post自己買twice碟
韓國不嬲得一個人紅 carry 左成隊咁多年
韓國人d口味真係難捉摸 好聽 大團 連TOP100都入唔到

公海天團出日專無人講?
韓國人去晒聽新團啦
講返gigi好過啦
其實Irene 真係紅過其他幾個好多 嗰陣佢攞到Prada, , Damiani Clinique 真露呢啲大brand
可惜人太閪
好多人都係鐘意西女人 所以冇咩關係
苦苦堅持 經已沒意思
為何不可以 由我去決定誰
才應該在我心中擁有位置
當你下次 要玩伴時
手機按到沒電時
情願你別來找這失勢女子

想起當時 蠢也沒法子 純情得可以
男生中只得你贈我戒指
原來就算最愛我不過暫時
名次每隔兩日都改變位置
一變四 四變十二
來到這禮拜更加諷刺

何以 我變了你的16號愛人
隨便 碰上哪個她都比我更有趣吸引
偶爾我亦 願我是別人
能轉個化身共你再蜜運
我以前是冠軍 怎會慣 做後備愛人
曾經 也上到最高逐漸滑落谷底的暗
看見未來 雙腳已在震
因我說過愛是無撼 才會受教訓

謙卑的人 只要做亞軍 仍然很興奮
誰知吞聲忍氣就變季軍
誰人話我會縱你勾搭別人
連跌倒四五六七都會默允
忍了你 你更薄倖
能叫我跌倒永不超生

隨便 碰上哪個她都比我更有趣吸引
偶爾我亦 願我是別人
能轉個化身共你再蜜運
曾經 也上到最高逐漸滑落谷底的暗
看見未來 雙腳已在震
因我說過愛是無撼 才會受教訓

不想再競逐你的吻 我怕嬴了惹公憤
面對幾千個敵軍 終日查問
是誰幸運做你本週冠軍

隨便 碰上哪個她都比我更美更吸引
最怕以後 位置再下沉
完結了也好恨也再別恨

曾經 也上過冠軍 現在份外深深不忿
你那熱唇 她吻我又吻
當你變了這樣隨便 誰個又要吻
Prada單嘢都幾好笑
嗰年好似揾咗燦烈同Irene
點知一次過燈死晒兩個

真露就好似做得一年
未爆呢單嘢已經俾返IU
睇怕都係冇IU咁賣得
咪係
因為佢真係靚絕全kpop 佢個樣真係冇崩壞過
真性情 正呀
https://youtu.be/0INmmBYeo90
https://youtu.be/kesRugiJ7Uc
同一隻歌 一樣嘅編曲家
編曲唔同 感覺都幾唔同
on99
【ytn】大家好,這裡是負責此次慶北大學慶典活動邀請出演IVE的The Mersen(音譯)經濟公司。

首先,對於這次出演問題造成的混亂我們深表歉意,為了不產生誤解,我們簡單解釋一下IVE的邀請過程以及未能出演的原因。

首先,我們公司收到慶北大學本地經紀公司(負責邀請慶北大學慶典出演藝人)的IVE出演請求之後聯繫了StarShip,開始沒有得到最終確認。

之後,StarShip答復我們無法出演本次慶典,我們也通知了本地經紀公司。期間我們與本地經紀公司相關人員見面進行過討論。

當時我們公司還是希望IVE參加此次慶典,沒有向本地經紀公司明確最終結果,遺留了出演可能性,是我們公司的錯誤行為導致此事件的最終結果。出演契約金沒有轉給StarShip,是返還給了本地經紀公司。

昨天,我們看到了向慶北大學的學生發佈的更換藝人的通知。StarShip沒有過出演計劃所以也了公司官方立場,我們公司也察覺到事情的嚴重性部分領導現在已經到了大邱本地。我們想給慶北大學的學生、慶典相關人士及本地經濟公司進行道歉。真心向因這次溝通問題導致遭受重大損失的慶北大學的學生及StarShip及IVE成員們致以誠摯的歉意。我們會盡最大努力防止此類溝通問題再次發生,會成為更加細緻工作的經濟公司。感謝大家能夠閱讀全文。
連被討論嘅資格都冇 仲奢望上Queendom嘅資格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞