[KPOP] K-POP 2022討論區 (51)

1001 回覆
4 Like 24 Dislike
我捧邊隊反邊隊
笑咗
https://twitter.com/444minji/status/1577782347776262144?s=46&t=nfkG9CbO02KiuoLSJl4mlw

Eleven + Love Dive + After Like
Vs
Attention + Hype Boy + Cookies
IVE俾人踢左出Best Performance Female候選
作為一個一直中立評價張元英既人,我都唔讚成GENIE官方做法...
驚我哋IVE贏晒
中立?
@甜蜜
你個瑛黑扮咩由iz*one解散con開始已經狙擊瑛妹
剩係似貓似Jennie,連啲歌唔嘈,感覺好高級,已經抵攞
https://twitter.com/kchartsmaster/status/1577772874844164097?s=46&t=nfkG9CbO02KiuoLSJl4mlw

我追男團都唔識呢班
淨係識tempest入面嗰兩個202
張元英fan永遠解釋唔到點解 解散演唱會果日得佢一個偷笑
https://lih.kg/2806681
笑下都唔畀一定要喊到七彩先對得住wiz*one
係 唔睇STAGE 連邊個成員唱緊都分唔到
淨係識Xdinary HeroesDAY6師弟
除咗XH之外其他都係dance crew嚟
紅過你
Love dive 好聽過另外五首 淨係開頭段鼓聲已經聽到我顱內高潮
請夏有cb咩
要靠英unnie打三大,
爭執過完年末頒獎再算
女團真係做到換代
一年有一個大勢女idol
仲要快到我覺得啲人做咩咁快追第二個? 啲2018年至2020年出道嘅團
好似唔上唔落
仲有種好快被新人蓋過嘅感覺
但男團真係滯後幾年咁樣
我唔講自己本命四/五代團
費事被人話私心
大公司JYP同HYBE都有鉉辰、Felix、Yeonjun、Soobin架
呢4個人入面前3個啲fan cam view都好高,Soobin做音銀主持好多人識
但真係唔會好似2021年嘅大勢係Karina
2022嘅大勢就Wonyoung咁
鉉辰
直接頌俾閔老師算啦
男團解決左D嘈音歌問題先啦
我都知有D團主打唔係嘈音,
男團煲粥本身係咁多,老鼠屎又太多,E家咪成煲粥唔食搵第二煲囉
SM有金廷祐
同埋工具人牙mark
Record of the Year
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞