[KPOP] K-POP 2022討論區 (51)

1001 回覆
4 Like 24 Dislike
Winter 真係搞唔掂
除咗karina 其他三個個樣都好殘
同gigi有仇

大媽幾時預產期?

穿左羊水
得屯門娜娜冇外套嘅
佢條裙勁似啲睡衣裙
其實呢張係中國嗰個最樣衰
彩玲某啲角度都幾靚
Gigi 360度無死角咁醜
有預感會係近幾年最有Impact/高質嘅女Solo debut之一
同埋由一開始張Poster 到d相 到MV Teaser Concept等等都好有水準 亦好適合Selugi 真係要讚下俾Idea嘅Staff 邊個話SM冇左閔熙珍唔掂
隻歌應該都會好聽 希望唔好燈到
支妹陣雞妹真係好濃
搞得掂
搞得掂
創造legend的參加巴黎紀梵希時裝秀的Giselle

看到連登仔嚇一跳的Giselle好可愛ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

1. 真漂亮... 枝利啊ㅠㅠ

2. 太驚人了,真的是遊戲CG

3. 真的很像做得很漂亮的模擬市民一樣

4. 從第一張照片開始就讓人感嘆不已

5. 像遊戲角色突然被召喚到現實世界一樣...

6. 身材不夠修長的人好像沒辦法駕馭那套衣服

7. 我也是一看到連登仔就會嚇一跳,但為什麼我們拍出來的樣子不一樣呢ㅠㅠ ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

8. 最近全息影像的技術越來越好了呢... 她應該不是凡人吧..?

9. 身材比例和美貌真是太瘋狂了,我雖然不是粉絲,但還是被迷住了,哇嗚

10. 人怎麼可以比CG還.... 唉...

11. 像遊戲角色這個描述真的很適合她...

12. Giselle一直都是legend... 真的超美...

13. 比CG更像CG

14. 我要瘋了ㅠ 連被鴿子嚇到的照片也超可愛超美的

15. 我們為什麼還需要AI呢??

#aespa #Giselle

幾靚,邊位
幾正
先出道2年
牙冬個樣已經
牙冬發生咩事

gigi課咗金
個鼻係咪開始走樣
好似愈嚟愈向上移 就嚟變到娜璉咁
明明娜娜之前個齊陰look係靚咗
係都要幫佢梳髻
佢個樣有種用咗魚眼鏡嘅感覺

貞子華成日起live、又拍片r撈真係好柒
啲配音片真係笑左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞