歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (160) 好日唔留言就中左伏

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
不過其實都係得鳩達迷先會咁撚煩
又唔係改編自某原作或者歷史典故
已經冇咩格唔格硬嘅問題
仲要成日覺得自己預測到未來咁
少少嘢起哂鋼
好心啦
做乜自己覆自己,你到底想講乜?
我壓力大痴線緊
不過就係我睇完一集水星魔女
唔明點解可以有咁多感想
根本就冇咁多資訊俾人做決定
同長氣女靠張海報(以為)屌女權成一個鐘同出一轍
其實之前嗰啲都有
砌完部神高達RG,我終於明點解神高達出超級霸王電影彈個頭可以360度咁轉
又嚟弱弱一問
人在外國,呢度冇油性油買,所以焗用孖星水性油 (左手邊白色油)
我個問題係如果用右手邊枝光油做finishjng, 會唔會有機會溶咗下面層水性油???

模型屋個鬼佬老細話應該唔會但係佢唔sure
2200羊其實幾抵
但係咪要雜運
兩套都冇睇, 兩套嘢無啦啦有咩關係
停一陣先砌啦
因為兩套都係百合feel
莉可莉絲女人揸槍揸人波同屎忽就正
水星魔女係女人揸鳩達 溝都未溝 就已經咁多意見
大佬 廿幾年一個好啲嘅女主角都冇 反而冇先唔合理
唔好意思 係四十幾年
真係好唔掂 d關節同d濕鳩設計
八咗少少內容
雖然之前age.孤兒同嗰套乜春g-self嗰啲我都果斷唔睇
但今次係第一次種覺得高達完全唔關自己事嘅feel
睇嚟我已經成為咗ZZ opening入面嗰種廢老
反正都買左,點解唔搵d 廢件試下呢
我都係打發時間啫
唔睇當然冇問題 市場係自由嘅
不過係鳩達迷鍾意又要睇/買 又要作個理由出黎 呢個 fan base 真係 toxic 到癲
其實水星魔女都唔錯呀
起碼又係肯試新野
好唔好囉。。。埋單計數先算啦

btw第一隻個柒頭架野都幾型
但一出黎就比變人棍。。點買你盒hg呀
睇左youtube個試睇,原來差好遠?
自己做老豆睇到佢地死住唱生日歌好慘。
主要係前傳太正

就好似前菜係五星級,之後上頭盤第一道菜你比個杯麵我

至於百唔百合我就無所謂,只係唔好搞到條女比人捉左又無啦啦好感match 救佢之後打大魔果王呢d 弱智橋就ok
TS-13?
理論上啲水性油乾透(擺兩日), 一嘢唔車太多落去都唔會浴漆嘅
第一集可能未入局姐
我覺得可以觀望下先
外國唔同香港, 唔拆有單七日內可以換
咁我都明白嘅
尤其係暫時都係抄返啲舊有套路
不過唔好離哂題講咩女權就得

改一改膝頭裝甲 扮連動
49$都冇人買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞