歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (160) 好日唔留言就中左伏

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
而家真係多左好多強國合金GK之類
老實講如果香港有人有本事出到靚既GK我一定支持
有時候冇得揀
同埋唔淘寶唔通去Carousell俾人呃水腳咩
套野見到有人賣9百幾 仲要訂
跟本係無本生利 落完單佢淘俾你
但扶他
繼續吹奏啦,講到好似香港無就一定要買大陸出嘅大陸野咁,用槍指住你買咩。唔好合理化自己啦,香港無人出就唯有淘寶啦,香港出到我一定支持咁,算把啦。得大陸有我就寧願唔買啦,玩少個唔會死。唔係唔比你買,淘就係淘,唔該唔好合理化個原因。
態度正確
你鍾意啦
總之任何野係強國就係原罪

BTW 你指既大陸係咩大陸
你到底明唔明大陸點解
中國就中國 你可以叫強國 蝗國我都明
到底你係親中定反中
呢頭屌人淘寶 果頭咁親密叫人大陸
我好亂啊
我無屌你淘寶啊,我係叫你唔好合理化自己淘寶個原因姐,不過你都唔明架啦,慳翻
thank you
喔 原來又冇屌
者係總之淘寶買任何野都唔合理
睇黎大家記得要買補件 任何強國廠出既gk
都要係香港搵「代理」

算啦 都係果句 你鍾意啦
問題你所講既強國野本身就老翻黎

個巴打想講既重係呢樣
RG Hi nu gk我淨係搵到mad同呢套
Mad果套完全唔同玩法
可能我癈 搵唔到呢套野正版gk邊度出啦

抄人果啲合金啊GK啊 我完全冇買過
亦都幫人打廣告
咁耐都係淘過三套強國廠出既GK
前兩套都係比較多人識既廠 原創設計

你話老翻我明
對事唔對人 真係有強國自家設計冇抄既gk同合金之類
我專重人地既專業架
咁我又真係除左淘寶搵返間廠去買
唔知仲有咩方法唔俾人呃水腳可以買到

但相信果位師兄既意思唔係你講咁
淘原創野都唔得架 唔可以合理化淘寶
ggg d手指硬撚到傻
一野屈斷咗右手隻食指
隻手係PG 西隻手黎,其實唔關GGG事
利申:最憎呢D一體成型件
未買 但之前有睇過人話手指同塊面唔夠實
可能批次唔同?
呢隻野手指斷真係難攪
解決方法應該係長期golden hammer
BTW盒鎚好似有多對手?
第二彈仲有對彈彈波
新手想試吓刻線同滲線
應該淨係練好加強刻線,未去到加新線
淨係一個0.1 夠唔夠用?
同問funtec 係咪要專用手柄?
本身已經有筆刀手柄
有冇邊隻hg 啱練習?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞