點解咁多人意外懷孕,但有心想生就咁難?

619 回覆
1309 Like 44 Dislike
少吃糖,多運動,vitamin D,雞精,16/8
其實精子冇射係會分解再吸收再造新
係唔會係死咗係袋到
Process啱 但啲figures 錯撚晒 建議Google
咁咪好,人口不足,統一分配
加油絲打,幾年前我都係流產,之後呢幾年都唔敢去面對,之後覺得係時候要去面對,突然覺得應該會中,啪左兩次,就中左。
佢嘅好灰心,先養好身子先,佢會再番黎嫁
但係咪就係樓主個問題佢講得唔好啫
冇心嘅安全期都中
有心嘅排卵期都冇
依個太離譜,做騷feel太重
真係唔係好信
你知唔知人工受孕有咩問題,建議你上網睇睇先再同人地講,唔好9up
用排卵紙哈哈笑
留名可中出樓主+樓主家姐無限次
就算走,都要生完比長輩幫手湊,大個咗先走
兩公婆去外國,個男出去番工,個女乜都唔識好難搞,仲未計岩岩去外國,個男未必搵到好高收入
個人能力問題
你姐夫啲精唔掂
咁啱我呢排得閒唔介意可以代勞
日日上嚟自爆智商下限係咩玩法
呢D通常去驗身係無問題
你耐到十日都唔射基本上射出嚟都係老人家,未游到入子宮頸都死曬大把研究懷孕嘅機構都有做過相似實驗,唔係話你唔射就keep住會rebuild,日日都好狀態
https://www.e-stork.com.tw/article/view/2648
如果學你咁講咁捐精就唔使禁慾啦,次次都分解重造
通常D好ON9既呀叔都會念住, 要有BB而去做
但係通常有BB既都係唔想有BB情況之下中左 因為心理影響 , 唔知幾時睇過D報導 , 你心情係RELEX又輕鬆咁去ENJOY咁扑, 同埋為左BB而扑係唔同機率 同埋壓力都影響
三十二還好
勁多負皮
話意外嗰啲多數十零廿零歲,緊係易大肚。有曬計劃結婚生仔已經三 四張野,係難啲架喇
敢問呢位師兄點睇精蟲唔活躍呢單野?係唔係又係女人身體狀況影響精蟲
男士吃葉酸有無幫助
証明唔肯接受事實嘅人好多
幫唔到佢地,啲人連Google check 都費是
COPY 埋俾你
The study published by the University of St. Andrews and Edinburgh University in Scotland found that women have lost 90 percent of their eggs by the time they are 30 years old, and only have about 3 percent remaining by the time they are 40.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞