三國志 · 戰略版 (73)- 登庸令!重演!魏關公~月下斬貂蟬!

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
為左養多幾隻馬
無人唔比喎
但聯得手就咪上黎叫春話悶同屌人廢啦
厚面皮到
董白係廢 有咩問題
8003下3州手足想唔想一齊躺平
8021出生州幾時先開打 守左幾日出生州1萬戰功都無
700人打緊1200人 除左落匪可以點打??
條友熱血上腦
多咗個500人每人5隊都多2500隊
可以食多1000個89
人哋仲要滿紅高紅多過你
落匪都無啖好食
唔明躺平有咩問題
巴打打緊邊個出生州?
一直都係班唔知係俠定諸天嘅人上嚟呻對面好廢 今季好悶 明明自己就圍爐打 要break就唔好咁無恥上嚟話對面呢樣嗰樣

官方仲叫佢哋吊打對面打到大家一齊棄game添
建議轉玩馬娘
咁官方整個挑戰服鬥快打呂布就預人會強服合作架啦
唔係咁多大服走哂去玩挑戰服黎做咩
銀窟係贏緊定輸緊?
官方有set呂布會自動撤退同佢個獎勵其實無話幾好就知官方其實無話非常想玩家去強強合作打呂布
講到底打呂布最多都係一個"我個服有成功打贏呂布"呢個名聲
不過都係果句,明既
一陣打完比人串"又話前服航母,連呂布都無我打",個朵臭曬點算呢?
齊齊躺
應該都係夜神之月個盟贏
其他盟可以早啲休息
理解唔到
大家諗法唔同
不過要躺既繼續躺
要hea既繼續hea
好似係game外仲有實際獎勵? game入面戈啲抽個5抽就無哂啦
不過就算有實際獎勵 最多咪一千幾百 1個人 啲滿紅都唔自在啦
唔通贏第一會出名啲上電視咩
所以個獎勵根本唔吸引 打挑戰服 我諗大部分都係避農夫 尤其出哂名既63 官方有哂數據知道邊啲小隊係多農夫ga la 打63梗係配啲活躍啲俾你 係估唔到63同6聯手既姐
好難講邊個有錯
我自己個人覺得打呂布不如開steam玩3國志14算啦 都係打電腦既姐
咁打架都打足8季
佢今季又出個呂布副本
轉下打npc都冇乜壞
真心覺得無聊 開荒節奏一樣咁快 出資源州一樣咁快 鋪路慢左少少 仲要如果你開關慢個對面 對面就一直引怪黎撞 咁已經輸左8成
npc唔係為左拉平衡或者拖長賽季時間黎做既咩 我完全睇唔到佢既用意
你又唔好咁睇得起官方
佢諗既野同玩家諗既野係唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞