三國志 · 戰略版 (73)- 登庸令!重演!魏關公~月下斬貂蟬!

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
唔要啦唔要啦 唔好搞9我地俾我地打下裝就得啦, 利申已躺平
巴打冇識到人一齊咩?
我本身s1 俾人背刺完好團結
州內明明三個盟都唔啱大家
打到中期合盟反攻其他州
嗰陣好滾動

但跟住幾季都好似同其他服夾定咁
冇咗嗰種打嚟打去嘅感覺
無特別"識到人"
吹兩句都有既,但無入到D小圈子過
8003賽區已完
風聲鶴唳呢個盟果然名副其實
人數可以由150跌到得番幾十
我都冇
唔想offline 都仲要睇佢哋講game 嘅嘢

你依家咩服
我圍內自己frd 都係四個中紅咁
有兩個啲隊幾靚
我廢物嚟
因咩事
有條友仔叫晴晴公主
無料扮四條
慘在跟佢果班人
無啦啦被踢走
宜家世頻勁多盟都屌7佢
開季外交佢要做總指揮
負責哂所有盟既落州位置
勁多盟都唔妥佢
你地都有滿紅

打都唔打直接藏兵比人俘虜係咩玩法
俠果邊又要重演多季對手躺平?
唔拆隊or官方唔準備台陸服合一的話,應該以後都會咁
可以同諸天打,應該唔會藏兵
如果我要打諸天+俠 我應該都躺平
應該係打算唔落匪唔解俘專心做馬打裝備,所以俠都唔俘人食晒所有城同地先,要懲罰後服太弱
今季準備打埋呂布hea到下季試下樂進開荒有幾勁
機關槍要勁好似要有陸服招野先勁
下季會有士爭先赴啦
400人小隊 有無9成半係滿紅?
咁樣打法,唔躺平,仲想覺得有機會反身咩
除非強制依D隊分配到好似S5打法咁
2個小隊係敵對關係再隨機分配其他隊友
唔係既話,依2個盟聯手根本就無可能輸 對手見到都絕望仲打咩?
哦,唔通果400人,會係到出黎同你打,佢地滿紅玩每隊只上1隻武將出黎同你地打咁呀,定係滿紅隊但唔上戰法出黎同人打,等人有反CUP機會
目測戰力

6+63 加埋全滿紅4x%接近滿8x% 高紅9x% 中紅100% 白板0%

103 加埋滿紅7% 高紅3x% 中紅 5x% 微課7x% 白板8x% 一隊t0都無100%
如果每個季尾唔公布名單
要開季當日即時知
零外交,玩即時撞州應該更好玩
咁不如每季比人自己係到抽一次會入去邊個服到玩好過
每季開季果下就係先抽服,再入去揀落洲
抽服無得比金銖重抽 咁樣就更加好玩
大家季季盲盒咁,落洲先搵人組黎打
呢樣係個好建議
更有挑戰服味道
同俠盟撞洲=四日完季

全滿紅開得快過你咁多,新手期過左即刻收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞