三國志 · 戰略版 (73)- 登庸令!重演!魏關公~月下斬貂蟬!

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
玩三國志14溝完佢,如果董卓照史實事件,連董白都會死埋
唔同強既合作唔通同弱既合作開荒講緊慢左成條街 發緊夢咁 同弱盟合作連呂布赤兔條鳩毛都掂唔到 好奇怪日日係到叫春躺平做乜,你咪躺囉,你要去打怪都係有機會比人撞
條女冇左lu
rank game場遇到銅牌仔殺到佢afk都係樂趣黎,問題今季有成三個月無得20ff
今日第十一日咋 到時又一堆人棄坑
滿紅棄驚ac都係賣返俾自己人啦,想玩返咪過兩季回坑,唔係毛爸個ac點黎,特登課一個滿紅號咩
啱呀,建議以後每季強強聯手
條街咁多game 真係有人會棄左再反黎? 十個會有一個已經好多
佢賤價賣完想玩都係原價比返佢姐 同你間唔中心思思想玩舊驚咪一樣 白板仔就真係走左唔再返黎 唔係63邊有咁多滿紅號 太多數都平少少收返黎
玩過率土都知邊有咁多老手回歸
只會係留底個班越玩越多號
1開5 1開8 1開10
你見程晴晴都10鳩幾個
呢個廢盟 全部農夫嚟
5個中紅/10個白板已經夠收佢地皮
講到有200個滿紅
呃9所有人
搞到其中一邊人數少好多
其實我都覺得自己唔識開荒
今個星期六要點開我都未諗好
係,果個晴晴公主係中學生嚟
乜7都唔識
唔好咁多內心戲 直接睇攻略或搵代練
就咁開就當然ok
但要諗埋轉型架嘛
然後隻game最好玩就係開荒,唔搵代練啦
晴晴公主話自己帶200個滿紅就要信?
岩聽 不過開荒隊伍都好死 話就話好多將 其實大致不離以下3個
關妹 淵 陸 白板唔計 我諗9成人開荒必定中1個
因為下季想搞虎臣騎專踩太尉
所以玩唔到34呂,用夏太黃開荒出既話會好奇怪
但係34陸開荒又有2隻角浪費exp
關妹開我無據水同趙雲又好似怪怪地
即係你想虎臣第一隊? 唔好癲 開荒第一隊個個都盛氣凌敵 仲有萬惡既規避 再加上初期通街走既吳騎 虎臣食哂屎
關妹開唔一定要趙雲 睇你唔提姜維即係無姜維啦 張飛得 直接34關妹開都得
出曹太關
有姜維
主要係直轉綠帽槍要慢1C
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞