三國志 · 戰略版 (73)- 登庸令!重演!魏關公~月下斬貂蟬!

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
順手打走咗塊8木咁輕描淡寫
冇 我唔係你地個邊

只係見到你話起營係因為問人借7木屯田,起完又會「順手」/「跟手」打埋自己友8木,覺得你形容得好輕鬆,好似完全冇錯咁姐
我唔知你地戰況啦 不過純邏輯推斷 呢度有人提起你打呢塊地嘅問題 你又提過你問過負責人關唔關你打呢塊地事 咁即係其實你都覺得你打呢塊地有問題啦你係咪打咗盟主塊8地呀
佢拆你高建你打佢8地非常團結嘅同盟
我知你問咗盟友飛地起營打7木呀
天生反骨
大家思路一致
岩呀 啲人問都唔問就打自己友8地 都覺得係好小事 都唔知講左幾耐唔係塊地嘅問題 係成個行為嘅問題 btw 據了解91服負責人從來都無講話無問題
如果本身有打定資源本身做門神反而好過其他
俘完人地翻唔到你地其實仲開心
聽講話班背刺仔識赤神個盟主但班背刺仔俾人踢係因為禁地打地同個個都戀銅
個個2萬幾勢勁低戰功 人地萬5-6勢都10幾萬 班背刺仔2萬幾都未過3萬
我一直覺得做門神好過後面派兵上去打
比人衝破左唔只係你問題
又有人企89捉人
有時有D盟仲有門神福利
一開始比人俘左仲唔駛驚比人推推下拆高建
啱呀 我個邊對家50服嘅人為咗打呂布就向我哋投降,不過打完呂布就唔知會唔會打完齋唔要和尚啦
內幕係 你自己話搵唔到人借地你問人人地唔比 你轉盟果陣so call 順手打左人塊地講到自己好有道理咁 真係好羞家 人地戰功高勢力高啲有咩問題
你對家91黎喎
第7季唔知
講第三次都話係個行為問題 唔係因為果塊係8木定10木
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞