三國志 · 戰略版 (73)- 登庸令!重演!魏關公~月下斬貂蟬!

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
三清條口臭仔
有冇咁廢
輸人又輸品
你係白卡本人?
笑死依d衝出搞事季季都有架啦,洗唔洗起撚晒鋼,知你地8季霸業勁啦,真係誇張
8001 完左季 正式進入打npc 養馬模式
又係外交群嫌我地推得慢
仲未入到荊襄無交打好悶
又係世頻屌晒老母
咁依家咪入黎搵你地囉
一陣過多幾日又要俾佢話仲未鋪到去佢屋企
6+63聯手,打到悶怪自己算啦
個名單一睇就知諗住兩服互打
自己走去拖手仔,然後叫春話悶同對手廢嘅話,真係怪自己算啦
兩大盟都係想咁 唔通一開始佢覺得佢哋會輸咩 笑死人
佢哋會有各種理由去掩飾自己鐘意抱團拖手仔 話對面口臭呢啲基本
d人口臭
比人屌番轉頭就搵d垃圾藉口
你要躺咪躺
其實有咩問題 你一開始想不公平遊戲就遇咗比人嘴炮 你哋令到成季玩完 都唔屌得 仲要上嚟博同情
我睇圖佢地係外交群傾傾下
條友走出黎屌人
之後再轉上世頻屌
我呢 就花生視角 上邊講d刷鞋仔就唔係講俠
佢地盟主被人屌幫手嘈就好撚正常
好笑就其他唔關事既係到*好撚過份* 唔講都唔知呀晴媽咁聚人心,兩位俠 既大哥,冒犯到你呀就唔好意思,咁小事就莫生氣,一場遊戲,你地想三清又好點都好是撚但啦,祝你地下季旗開得勝,十季霸業
利申乜柒圖都無睇 單純食花生
點都要戴返頭盔既,祝你地下季遇到好對手
明知唔夠打仲同你地肝咩
躺平做下其他野仲好
6+63成班滿紅鐘意玩養馬game
個情況好似打lol d菁英team rank排到對手銀牌,開局單殺對面成隊幾次,仲未夠廿分鐘投降而對面afk左兩個咁
明明有得精彩對決, 係都要搞到躺平一季何必呢
就係要呢d
可以呀,咪撚話悶就得
只能夠講連大陸仔都識為左好玩會強服互打而唔係圍爐
不過又可以理解既
一陣輸左就要成日比人串“航母服連呂布都無得打”,邊丟得起呢個架係咪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞