俄羅斯國防部: 5000輛坦克解封, 200枚洲際導彈加燃料

404 回覆
410 Like 15 Dislike
送啲鐵去煉鋼廠姐
我建議首先炸北京
唔可以比大陸係核戰廢墟入面也文也武
普京正在下一盤很大的棋
射到倫敦咁遠攔截機會太多
除非普京諗住冚球散一次射十幾廿粒
不過一粒都會爆到啲幅射塵周圍都係
叫埋契弟幫拖啦
一定唔只咁少兵力
解封係咪即係咁多年嚟都冇保養
佢射一粒出嚟美國應該會用常規導彈射佢全部已知嘅核彈井同埋載具
除非佢一嘢晒冷冚球剷,或者咁有信心收埋幾百粒喺美國唔知嘅地方
5000部古董
引擎無比人變賣先講
老豆話“舊野”鋼水足
鋼鐵棺材,寡婦製造機
預先知道目的地、軌道數據、發射時間咪中囉

你試下隨機係某個大洋、俄羅斯烏拉爾某個山頭射10幾支出黎
跟住係俄羅斯本土/大洋上到太空,再音速15倍係太空到滑翔變軌,隔幾分鐘掟下誘餌攔撚到咩

你話俄羅斯所有彈導只打美國DC、美國NYC、英國London
之後北約情報收到風,係DC NYC London塞滿愛國者導彈、火控雷達、附近海域塞爆神盾咁就有機會刷到80%-100%攔截率

但俄羅斯如果分散打北約城市,攔截就難好多有20%成功率都偷笑

但相對北約先手,俄羅斯就算s400/s500重防莫斯科、聖彼得堡,攔截率應該都唔過10%

比喻黎講
北約攔截技術=GPU晶片3nm
支俄攔截技術=GPU晶片128mm
大範圍攔截彈導導彈=8K 特效全開pc game

樓主請問呢篇新聞報道來源係邊度?
我google只係搵到有啲大陸網站有
點夠30萬人分?
古董都係收藏好d
比臉嘅就叫聲戰鬥民族
俄佬歷史上都係戰敗民族
東風icbm
最高難度真係搵船>計佢航線>駁佢冇開防空雷達>駁佢唔轉船陀四樣都賭贏就有機

攔截icbm
最高難度探測發射>計佢飛行/滑翔路線>駁佢冇set變軌>飛行/滑翔路線有部署攔截導彈四樣都賭贏就有機會攔截到

兩樣野都好高難度全部都要駁對家on9先做到
真係玩到用核彈 應該未射都比間諜殺左啦下話
金仔習總偷襲俄羅斯點算
支共國度好多野都要假設對方係廢 唔識郁
計劃打台灣 就要假設人地0支援再加一宣戰立即投降先有機贏

連功夫都係 要假設人地唔郁比你痴手 仲要比佢唔用拳套插眼乜乜柒柒

總之依個國家就係咁撚樣
炸俄羅斯唔覺意炸埋支那
依家無咗空中優勢,出坦克準備俾人開罐頭?

有咁大吹咁大,咁先容易爭取到談判籌碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞