俄羅斯國防部: 5000輛坦克解封, 200枚洲際導彈加燃料

404 回覆
410 Like 15 Dislike
西伯利亞 大陸都唔想要啦
只係想要石油 天然氣
其實睇公開左既數據
海基aegis bmd 唔係淨係得single target 有test 過兩條唔同track彈同時intercept
而且99年到而家係49次 成功40次⋯

西班牙同羅馬尼亞仲有兩台aegis ashore
唯一既變數其實只係到底係海果幾條艇有幾多係bmd qualified既baseline
同埋帶既sm -2, -3, -6分別有幾多飛

陸軍既THAAD
Demo phase就係11射4 中 1次靶彈failed
Production phase17射13中 4次abort/cancel
賣出用緊既 年頭亞聯猶一射一中

反而想知師兄個唔過五成係邊度搵
每次俄國一拎地中海不凍港就係末日嘅先兆, 天意黎
又鋼鐵洪流?
朱仔成係香討7 過黎的都十鳩幾年
俄羅斯啲保養好差,唔知壞咗幾多
最後俄軍應該只係炸核電廠
大家有生之年都冇機會睇到核彈爆炸
班預備役係送去前線中途兵變就好笑
鄭立早就知道俄軍主力未出
1917年俄國革命(俄語:Смена власти в России в 1917—1918 годах)是指1917年在俄羅斯發生的一系列革命運動。在第一次世界大戰中,俄羅斯帝國在軍事上進退失據,在俄國政局不穩、民心越發不安之下,在3月(儒略曆2月)的二月革命中,革命者推翻了羅曼諾夫王朝,建立俄國臨時政府。而其後在同年11月(儒略曆10月)的十月革命中,布爾什維克則推翻了新建的臨時政府,建立蘇維埃俄國,並在1918年3月與交戰中的德意志帝國簽訂《布列斯特-立陶夫斯克條約》。十月革命後,擁護舊有帝政或臨時政府的白軍與蘇維埃工農紅軍對抗,非紅、非白的其他政治派系也乘機起兵,俄國內戰爆發;而俄羅斯皇帝專政的潰滅,亦促成舊帝國疆域內各民族的獨立運動。
我就唔信佢會出到核彈啦有本事咪射囉
鄭立嘅主力終於出嚟了
商紂
咁等食核彈
如果真係射

第1目標係倫敦
能力係有 可惜太有自信
真係有啲唔一樣 始終俄羅斯覺得自己係歐洲白人
以色列嗰個系統係防禦火箭彈
兄弟你都個頭近啦,筆錢我幫你保管住先,第日你老婆仔女有用我咪攞返出嚟囉
洲際導彈都出埋 明明係隔離
佢鳩up啫
係咪真係有得佢知
打之前佢都講到自己好勁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞