Netflix 食人魔達默

407 回覆
89 Like 9 Dislike
睇晒 真心好好睇
真係扣撚晒分 前邊好地地後尾又變咗左膠劇
睇佢殺tony覺得勁嬲
Tony唔係食快餐個啲係真心同佢交往
但jeff都係忍唔住
同埋每次見佢落藥都好嬲
其實啲人都同得佢一齊開房
點解仲要落藥
都幾癲 成40年前嘅事 都可以咁完整張事實拍出嚟
我開頭以為 佢殺黑人係會唔會係好憎佢地 定有咩喜好一定要黑人
但原來係因為當時係完全無人理佢地死活
唔係淨係黑人 個14歲男仔係亞裔黎
如果條痴線佬 殺左幾個白人 d差佬就會做嘢
但事實係殺左十幾個 黑人老母去報警搵仔 d死差佬淨係識問佢係咪吸毒呀講埋d閪野

如果唔係最後一個黑人好彩 係佢公寓走得甩 根本無人理有黑人死咗 佢特登簡黑人/有色人種落手就係覺得唔會有人發現到佢
大佬
佢自己講番俾警察同法庭聽嫁喎
你有冇睇嫁
大佬
你up乜春呀 九唔搭八
你有冇睇我打咗d咩
你話成40年前嘅事 都可以咁完整張事實拍出嚟
先唔講大把電影電視都係咁
有好多野都係jeff俾人拉左之後講番出黎
同埋一定有d係作嫁啦
有幾咁出奇
仲有就係佢入面未有講老豆書都寫埋囉
都唔知你有冇睇
笑死 仲要係到串咩有冇睇
成個故仔唔係淨係講佢
有講佢隔離屋個女人 知道咁樣死左個14歲 好內疚 發惡夢 影響佢好多
有講Tony個老母
有講14歲個d屋企人 仲有好多講唔曬
你以為套野淨係講佢點樣殺人咩
你有冇睇架

成大篇野淨係睇頭一句係到串串串
係咪好得閒
你都有病
都唔知你有冇睇醫生
咁你係on9嘛
大驚小怪
冇睇過戲咩
阿哥
有好多嘢係作嫁啦
你以為全部100%真咩
真係on9到
你都on撚9
想知你有冇睇開醫生
哥你老母
鬼唔知咩 洗撚你講
100% Real 就叫紀錄片啦
洗鬼係到拍劇
淨係識講有冇睇 都唔知up乜9
咁你係on9嘛
咁普通做到嘅嘢都話癲
咁narcos係乜呀?
啲嘢成套作出嚟但又有啲事實根據啦
你最撚醒 好煩
咪撚講其他嘢啦 愈扯愈遠 離曬題
煩撚到嘔 得啦 得你有睇撚曬 得未
九唔搭八
小丑殺手係咪都會有改編版美劇
第十集果段拍得幾好

仲想拍埋Ted" Bundy

呢個又係好癲,穿洲過省姦殺女人
因為昏迷咗(假死)先最能夠滿足佢嘅性慾

同埋佢唔係忍唔住殺人所以殺Tony,
佢係想永遠留住Tony
佢講過佢其實唔enjoy殺人嗰part,佢想要嘅係永遠陪住佢嘅zombie

佢想嘗試信Tony所以放佢走。跟住Tony返轉頭佢燃起咗一下希望,點知原來Tony只係漏咗鎖匙,佢覺得活人都係信唔過,死人先係最穩陣

所以就算Tony走得一次,佢遲早都會殺咗佢,
因為佢根本唔信有人會永遠留喺佢身邊

而依樣嘢又係真,就算Tony真心同佢一齊,
同啲咁扭曲嘅人一齊遲早都頂唔順會走,

你睇佢,從來冇人想同佢做朋友、父母頂佢唔順、當兵被人踢走、返咩工都被炒收場、連包容力爆棚嘅嫲嫲都冇眼睇、啲獄友爭住想隊冧佢

所以Tony只要繼續同佢一齊遲早都會被殺
如果佢阿嫲無掉咗佢個公仔
有個公仔永遠陪住佢
可能佢唔會殺死咁多人
呢套野真係岩宜家Netflix 個主軸
又同性戀,又blm

其實佢都夠故事性,一早應該拍
宜家搞到好似近年佢地個取向先搵番呢d 題材拍

宜家ted bundy 拍左
John Wayne gacy 拍左
佢又拍左
可以拍下green river 同btk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞