[KPOP] K-POP 2022討論區 (49)

1001 回覆
0 Like 25 Dislike
PRODUCE 101出身的演員丁重智,於本月9日因極端的選擇離開了人世,年僅30歲。

我們XX好像快要完蛋了
Karina trendsetter
Lm
Lm
唔明
佢個喊喊樣好得意
真心有好聽過咩
個總統講粗口好似係
South Korea’s Yoon Suk-yeol’s foul-mouthed criticism of US caught on hot mic goes viral
https://www.scmp.com/news/asia/east-asia/article/3193387/south-koreas-yoon-suk-yeols-foul-mouthed-criticism-us-caught

泡菜原po條link係南華早報
直情唔報melon
https://twitter.com/rcpccharts/status/1394462288682307584?s=21

唔笑Rocket Punch了 原來NMIXX先係18線
訪美同拜登會面,但被人發現對住助手定幕僚細細講:
拜登點會唔柒,如果呢班새끼唔喺國會通過嘅話
話美國代議士係새끼
以為無人識韓文?
原片係鏡頭對到正
我都好想當面叫拜燈做美國版朴世路
我仲可以同佢講係梨泰院class嘅男主角,同你有共通點,一樣咁出眾
NMIXX係咪三大版lightsum? 到底咩風格適合?

Nmixx其實而家係啱風格 但只係揀歌難聽
好快嫁得。
我成日將呢個字譯做契弟
講明韓國特朗普
屌出左先知自己長quote,自打一巴。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞