[KPOP] K-POP 2022討論區 (49)

1001 回覆
0 Like 25 Dislike
好早就知佢好自私,成日營造個運動白痴人設搏注意,玩個呼拉圈都扮唔識玩,用個腦都知冇可能。早期同隊友搞個菠蘿包聯盟有少少起色,原來係扮鍾意食,又係為咗搏注意。講到識玩,邊個夠佢嚟。

有首單曲同mayuyu雙Centre,有個綜藝惡搞AKB話總監督有緋聞退團,佢第一時間關心嘅係自己個centre機會會唔會就咁冇咗,而唔係關心個團/出事(假)嗰個隊友。

笑鳩個後輩肥再扮twitter被人hack就唔使講啦,喺公演後台推開大前輩叫佢走開畀佢換衫,係好有野心呀好搏呀,個心黑𠹌到個個隊友驚𠹌咗佢。只要有位上佢就一定食住上,搞到AKB十周年畀佢一個外人企C,冧返掂指原做佢奶媽,最後一屆總選指原唔玩,本身投開指原嗰班都投晒畀佢,得嗰第三去完IZ*ONE試過咁多甜頭,返到日本凳都未坐暖咪又係一腳伸開48入HYBE鬼撚同你同班毒撚摸手仔呀
-英
+曹
Irene 幾閪都要
其實我真心佩服佢
細個啲招數太low level,大個開始慢慢進步,從錯誤中學習
akb玩鳩禾豬
izone搞鳩油瑛
lessex踢走路人藍
璉換曹
COLLAR上左韓國討論區熱門!!

https://lih.kg/3156681
DenQ都報導, 終於證明Hkpop 有K-pop 同等地位~
https://youtu.be/sL6lZslkOKk

佢想搶油英地位
Chuu +
現 -
油王地位咁尊貴點搶
大家喺AKB運動會跳大繩,佢跳跳下自己一個人無啦啦打橫跳咗岀去,佢係運動唔叻 但擺明博鏡頭啦下話,犧牲咗成隊人嘅努力去博鏡頭[/quote]好早就知佢好自私,成日營造個運動白痴人設搏注意,玩個呼拉圈都扮唔識玩,用個腦都知冇可能。早期同隊友搞個菠蘿包聯盟有少少起色,原來係扮鍾意食,又係為咗搏注意。講到識玩,邊個夠佢嚟。

有首單曲同mayuyu雙Centre,有個綜藝惡搞AKB話總監督有緋聞退團,佢第一時間關心嘅係自己個centre機會會唔會就咁冇咗,而唔係關心個團/出事(假)嗰個隊友。

笑鳩個後輩肥再扮twitter被人hack就唔使講啦,喺公演後台推開大前輩叫佢走開畀佢換衫,係好有野心呀好搏呀,個心黑𠹌到個個隊友驚𠹌咗佢。只要有位上佢就一定食住上,搞到AKB十周年畀佢一個外人企C,冧返掂指原做佢奶媽,最後一屆總選指原唔玩,本身投開指原嗰班都投晒畀佢,得嗰第三#hehe#dog去完IZ*ONE試過咁多甜頭,返到日本凳都未坐暖咪又係一腳伸開48入HYBE#hehe#dog鬼撚同你同班毒撚摸手仔呀

想上位諗自己其實都啱,難得有個大舞台唔通返rocket punch akb 咩
即使唱live喘到變阿婆聲,都好過班人咪嘴永遠唔唱live ,見到佢有努力聽禾豬,跳舞進步好多,真係好熱血
傻閪都係閪?
加多個位啦 嘈咩
啱,其實我覺得個啲嘢同乜嘢曺柔理的罪差唔多,小小事夾硬放大嚟講 無中生有,人誰無過? 細路女係咁架啦

話佢返到日本凳都未坐暖就閃人好戇鳩,人各有志 加上HKT本身就係行畢業制嘅女團,有人畢業走好正常,咁都可以屌一餐,Sakura 喺hkt大大話話都7年啦 想佢點撚樣?
小櫻花閪還閪,但至少有努力改變,例如佢不斷整容、搶鏡頭其實都係為左人氣提升姐,支持
坦白講黑櫻跳唱舞台方面應該都冇乜天份
出道到而家第n年都冇乜表現力
但又無可否認佢好努力同用盡各種手段上位
同牙降嗰啲比根本係坦蕩蕩真小人嚟
支持佢做低牙降
閪都係一種實力,點都好過班關係戶空降閪
踢走藍都關佢事?
佢整容係人都知,我唔否認
搶鏡頭屌 做演藝圈呢行好正常啫 電視劇都有做啦!搶鏡頭味算小兒科囉 仲有大撚把嘢搶添 搶角色啦 搶出道位啦 搶中心啦 搶歌詞 搶女 搶仔 搶電視 搶錢 搶導演 搶監製 搶劇本 搶風頭 搶飯盒 搶廣告 搶新聞⋯⋯

Hkt48 IZ*ONE 甚至玩Produce48又係咁撚多女,個個咁撚乖冇野心啊?競爭咁激烈,你唔搶就會俾其他人搶 ,呢行就係咁玩 唔識爭取就自己蝕底,做明星唔博出位,做嚟把撚吖?
牙藍被踢走主要係因為啲網民唔想佢返嚟,寧願五人制
咁呢個前提係剩低嗰五個吸引到人去睇
唔怪得金請夏呢啲好女仔咁霉
邊個嚟
https://youtu.be/uo5uEaYuOi4
唱歌好好聽嘅跳舞歌手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞