[KPOP] K-POP 2022討論區 (49)

1001 回覆
0 Like 25 Dislike
80%都係廣告仲要吹到自己好多人聽
細公司冇人識就話啫
邊個吹?邊到吹好多人聽?不嬲都話霉團喎
你吹咋嘛
old school到
80%vs18%
twitter
上午你嘅,下午我嘅
咁有冇注?
白皮書女團 女團名家出身喎
你笑左咁耐bp人地0.7喎
獨家:HYBE收購AI音頻企業Supertone

26日,據投資銀行(IB)業界透露,HYBE最近簽訂了以約450億韓元收購AI音頻技術開發企業Supertone的合約。去年HYBE為確保該公司18%的股份,投資了約40億韓元,後確定了該公司的成長性,最近決定收購經營權。

Supertone是2020年3月成立的AI音頻內容創業公司。核心技術是SVS(Singing Voice Synthesis·歌唱語音合成),可以綜合歌詞、旋律、節拍等唱歌。使從音樂中分離出固有的唱法和音樂也變得可能。也就是說,可以通過技術用IU的音色來展現任宰範的唱法。

去年投資少數股份時,HYBE CEO曾表示:“期待擁有強大IP的Big Hit(現HYBE)和擁有技術的Supertone共同創造出的協同效應。將通過兩家公司之間的緊密合作,超越IP和技術的單純融合,努力製作出能夠向粉絲們傳達安慰和感動的數碼內容。”Supertone可以使用AI技術靈活運用HYBE旗下的防彈少年團、TXT、NewJeans等男、女團IP。關於此次投資,HYBE方面表示:“無法確認。

買買買買買買買買買買買買買買買買買買
有冇twt吹twice唱功好吹咁大?
注水就間間都有,冇話bp粉絲少,係美國少過twice啫,但又咁努力進軍美國
同埋bp啲粉絲咁撚仆街,笑下bp都唔得
twt周街都係笑緊momo唱功差喎
YouTube啲留言好好睇
少你老母
有冇gigi版?
唔識整
笑得你唔好拉人落水你咪笑
我陪埋你笑都得
跪呀
https://youtu.be/U_CNYRFZSuo
又幾靚仔,佢個女都18歲
咁我又唔係專登拉nct落水嘅,咁啱前面有人講開情況又差唔多
nct好叻叻
nct加油
nct大發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞