[KPOP] K-POP 2022討論區 (49)

1001 回覆
0 Like 25 Dislike
lm
上面嗰個急急子嚟?
你覺得佢唔肥啫
我覺得佢好肥喎
只能講呢類大學show唔開好易俾人judge
佢一定可以瘦翻架 加油 我最鐘意就係佢
佢本身性格係勁敏感 又驚青 睇佢綜藝佢唔係扮野個種偽善 係真善良
佢自己其實都知咩事 好care人哋點諗佢
希望佢可以好好休息調理返自己身體 慢慢健康地減
德國佬去咗韓國
話似嘅可以一齊去驗下眼
好痴線
JYP方面「跟蹤騷擾娜璉Stalker進入韓國,正與法務團隊商議對應方案」

22日據報道,跟蹤TWICE娜璉的德國男性跟蹤狂A某入境韓國,JYP對此表示「正在與法務團隊討論應對方案。」

據悉A某21日通過個人油管賬號上傳了題為「娜璉生日快樂」的視頻,視頻中他表示,為了迎接娜璉生日來到了韓國,稱自己想親自與娜璉見面,並公開了SNS賬號,表示這是與自己聯繫的方法。

A某表示「我不喜歡旅行,所以再次來韓國並不容易,但作為生日驚喜,我又來了。我帶來了兩個小生日禮物,正在尋找送給你的方法。不知道具體在哪裡,何時、如何見面,但我在韓國有點孤獨。這是我的聯繫方式,請向這裡發信息。希望我來韓國後你能幸福。真心愛你,真的很想你。」

驚嚇就真
娜璉係好女仔嚟所以咁受歡迎
支持德國迪基亞

智秀在 2022年首爾電視劇大賞大獎憑借雪滴花 飾演角色殷英路獲得「韓流電視劇女子演技獎 」

黑酸又輸
留真寶寶
大家好 這裡是IST娛樂公司 想先向珍惜VICTON的粉絲們告知最近發生的不光彩的事情。給大家介紹這麼不好的消息,首先表示誠摯的歉意。本公司所屬藝人許燦20日上午與熟人見面後回家途中,被警察揭發酒後駕駛。許燦正在接受警方調查。 調查結束後,,預計會受到吊銷駕照等處分,直到最終處分為止,將以誠實的態度接受警方調查。 現在許燦對絕對不應該犯的錯誤進行了深刻的反省和深深的悔悟。 給粉絲們和很多相關人士帶來麻煩,對此感到很抱歉。 許燦計劃今天以後停止團隊和個人活動。

男人放過啦
幫你隊霉嘢易啲認人 大眾易啲記得又屌走人
唔係撚有人識Y字頭條友咩 法國啲霉團咁霉都關啲粉絲自己趕客事
智秀勁好戲
如果發生嗰位係女人
可以準備搵定第二份工
Ab6ix english lam都要退團
根據jyp講法係全隊都係main vocal main dancer

Little 鯰
林榴蓮(solo)去咗韓國?
https://www.youtube.com/watch?v=d4XULt_mvhk
導嚟
榴槤韓文都唔識多隻點去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞