【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯IX

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
講起電視音樂節目
以前凌晨有個節目間唔中會播下外國歌
第一日個女主持話「跟住落緊呢首歌都幾得意,Kings of Convenience嘅Misread」
第二日個女主持話「跟住落緊呢首歌都幾得意,Muse嘅Sing for Absolution」

音樂無間

好似係
講起電視音樂節目
以前凌晨有個節目間唔中會播下外國歌
第一日個女主持話「跟住落緊呢首歌都幾得意,Kings of Convenience嘅Misread」
第二日個女主持話「跟住落緊呢首歌都幾得意,Muse嘅Sing for Absolution」

音樂無間

好似係

嗰期我返咗香港過暑假晚晚睇

而家聽返又唔覺太難聽

呢隻我覺得係room on fire 之後最佳

亞視以前有個節目叫《慧珊時尚坊》,有播過The Strokes早期嘅MV。
當時得覺唔好聽,之後我就好衰咁標籤左佢地

朱慧珊

我以為你J何守信

我J劉鍚賢

而家聽返又唔覺太難聽

亞視以前有個節目叫《慧珊時尚坊》,有播過The Strokes早期嘅MV。

朱慧珊

我以為你J何守信

我J劉鍚賢

劉錫腎真係J唔落

https://youtu.be/-kWbZvVU-e0
Chance the Rapper就可以一J😀💕🌈

而家聽返又唔覺太難聽

朱慧珊

好想同佢瘋狂Happy Bday to me

GZA

Hip hop

https://open.spotify.com/album/07iExA8pPReAFXXIIthVsE

聽聽吓黑鬼巴打隻碟竟然有啲急屎
你哋成班都係亞視粉絲
你哋成班都係亞視粉絲

亞視先高汁
當年選亞姐請酒井法子做表演嘉賓

又有袁文傑、呂頌賢呢啲高汁男藝員
你哋成班都係亞視粉絲

亞視先高汁

迷埋wanna J
小妹今日聽咩好
小妹今日聽咩好

梗係去書展睇女啦
K.afka
Asura

https://open.spotify.com/album/3AHMeUiVndeIkPBnIQIb5O
#korea #rock #electronic #industrial #experimental
小妹今日聽咩好

梗係去書展睇女啦

我再買書真係要斬手指
你哋成班都係亞視粉絲

亞視先高汁

呂頌賢都係過左無線我先知呢個人。
佢當年套離島特警主題曲我仲記特點唱。
小妹今日聽咩好

梗係去書展睇女啦

我再買書真係要斬手指

年年書展都提醒左我想寫書嘅願望
小妹今日聽咩好

梗係去書展睇女啦

我再買書真係要斬手指

坐言起行!就算最後出唔到書,有系統地整理一下自己嘅思緒、學識,都已經係一項好大嘅成就。
小妹今日聽咩好

梗係去書展睇女啦

我再買書真係要斬手指

出咗搵你簽名ok?
屌睇到自己個名紅色好唔慣

絲打啱啱去完泰國返黎?
小妹今日聽咩好

梗係去書展睇女啦

我再買書真係要斬手指

坐言起行!就算最後出唔到書,有系統地整理一下自己嘅思緒、學識,都已經係一項好大嘅成就。

呢四個字好難
小妹今日聽咩好

梗係去書展睇女啦

我再買書真係要斬手指

出咗搵你簽名ok?

唔ok

絲打啱啱去完泰國返黎?

切左Jer
你哋成班都係亞視粉絲

亞視先高汁

我frd最近喺間舊書鋪度買左本酒井法子寫真集

絲打啱啱去完泰國返黎?

韓國牙
整咗少少個下爬
同割晦雙眼皮

絲打啱啱去完泰國返黎?

韓國牙
整咗少少個下爬
同割晦雙眼皮

仲切左JJ雙丸 做左個假西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞