iPhone 13 mini用家請入

1001 回覆
79 Like 9 Dislike
見你話裸跑,我都除咗佢件衫出嚟....抹下

我揀貼冇特定牌子,暫時只係用過大約4塊唔同牌子唔同價錢既貼,有2張係屎忽痕而買既。上面張圖係我部mini第1次用前鏡影嘢.....
13mini 今日換左14pro
如果我轉機都會係pro版, 不過14系吸引唔到我

除非出新色係黃色

繼續用skin死都唔用殼
咁有冇iphone3白色既...skin ?
幾正
你哋部13mini會唔會有時個mon冇反應?久唔久就會咁。印象中好似多數都係用緊safari既時候。
15.5
今晚終於拎咗機
終於? 等咗幾耐? 啱啱上蘋果督iphone13mini256, 都係15號送貨。但幾時收到機就唔知,未試過上網買
我係fortress買
7099 512GB 等咗兩日

扮工日
裸跑裸到跌崩咗幾忽 想換部綠色mini
幾過癮 ching請問係邊買?
你本身鍾意? 13系兩隻相差好遠。不過講既話,11pro max嗰隻仲靚。
鍾意
哇 屌
好撚正
想買呢個
https://www.slickwraps.com/products/transparent-series-skins
但冇 mini
用緊12mini表示
因為電量問題
好想買13mini
但12mini只係用咗一年多啲
用緊12mini表示
因為電量問題
好想買13mini
但12mini只係用咗一年多啲

已經忍撚咗部12mini一年有多喇
訓覺前好似未100%而且都上咗陣網同睇過片, 起身又唔記得叉。喺樓下坐咗半粒鐘, 跟住成個moon...黑哂
今次係我第2次電量低過20%, 第2次開慳電mode同埋第1次冇電到自動熄機
所以我真係好撚鍾意13mini
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞