iPhone 13 mini用家請入

1001 回覆
79 Like 9 Dislike
諗諗下,13mini其實都賣咗街啱啱好一年,部機0%電好似幾合理 記憶中插住線叉先開得著既話係因為部機完全乾塘先會咁,
我個人係比較唔鍾意更新版本,iphone/an機都係。今年6月買咗隻ap7,話要我更新咗15.5先連到隻ap7,如果唔係,我部13mini100%肯定仲係15.0.2
因為以往要會keep住返貨 好似都味試過乾塘
個感覺怪怪地咁
問員工話疫情所以物流咁
如果係好多舊款既機都係咁 起碼員工提一提都好d
依家開盒會有個落差
我都係因為隻新款watch 被迫升上ios16
唔知既情況下開唔著機以為壞鬼左
試過2次部機買返嚟都有問題
一次係mon 凸起
一次係個4g signal 有問題
記憶中好早好早時候已經傳/ 講咗13mini係" Last ", 唔會有14mini。12mini銷量差仲要提早停產。疫情係有影響運輸,係合理,乜唔係令到啲人難先買到機咩?
如果職員既意思係「 由於疫情關係而影響到物流嗰邊所以就令到你部電話完全冇電 」既話我就理解唔到喇
小心跌崩個邊
申利
試過心都痛埋
用緊,目標用到佢壞為止,之前用開An,會轉因為佢太重,唔想再用咁大部會重到跌褲既機
用緊nomad皮套 真心推薦 跌咗落地至少十幾次 絲毫無損
用到mini出3個鏡頭先再換

用咗3個月綠mini
唔打機 部機除咗冇遠攝鏡之外 其他都perfect

利申:用過12 mini 畀個電量嚇親,一日兩充真係好痛苦。一直以為13 mini粒電都係垃圾,所以冇點留意,直到有朋友用,話粒電冇問題,然後轉會發覺,粒電真係夠用一日
Mini個mon 係等於以前plus嘅mon 個size

Plus = 5.5
Mini = 5.4
下代咪隔咗代囉
豐澤全部色有512 wor平$200
之前csl 減價 256 都好似5千頭
依家先買13mini 一係唔升ios 就冇口罩face id

一係就ios15.7同ios16 倒水電

13mini 最完美版本暫時應該係15.5
呢個post有毒睇完好想trade走部11pro換
咁有冇買返黎就係iOS16/15.7
13mini 真係好易慶,以前11真係無呢個問題
會後悔
其實好多人話倒水電我又唔覺⋯可能我唔打機,電夠用一日
唔得
個套係防rfid
屌啲電倒水
唔係咁計的... 長闊比例都唔同

mini 應該係 iPhone 678 嘅上下加長版
用左年做副機

0投訴
唔好升16
13 mini用緊15.6又冇倒水喎

朝9差滿出門口
晚8返到屋企仲有30%電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞