[討論]超人Ultraman[30] シン ウルトラマン 以"新 超人"之名 10月13日上映!!

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
睇翻版睇左廿分鐘

翻版直接睇超人出場剪輯
拍得住she hulk啲cg
仲有半個鐘左右就有得睇

此po劇透請4重加密
唔係美國係咁上下
可唔可以講下點解垃圾
日本仔cg你expect 會有荷里活水準咩
又要等特典場
睇完首映
好撚好睇,即刻買多張4dx飛13號睇多次
睇完首映
PS3級數
點解可以無巴魯坦星人
打手出沒
好睇就一定係打手?
作為一個鐘意吉田既人
呢套戲既運鏡 對白 se bgm,我真係搵唔到位去挑剔喎
係完全睇得出庵野係有幾鐘意超人

講真堆cg又真係冇之前傳到咁差囉
其實....唔係咁好睇
顛覆左你細個對超人的認知
將能量燈轉左做能量色....就無能量的時候變成綠色....真心做乜鳩,無啦啦改左傳統的紅藍色....出個完全無的綠色
將光之國講到好撚黑暗咁款要將人類消滅....最後個位又勁抄MARVEL永恆族,就好似永恆族片尾咁個制裁者見自己友捨命救人類...所以就放過人類

原本係垃圾哥斯拉入面的9成開會片....轉左呢度夾硬黎9成動作片,好夾硬黎,將1個鐘40幾分夾硬塞左半打對手入去。
開場又開得唔係咁好....直接係咁出怪獸片、好似快閃黨咁
你有冇睇過吉田同ultra q先
無既話係難投入d 套野係幾fans向
庵野將當年圓谷英二同成田亨吉田既原案
甚至將當年圓谷英二同成田亨最初想透過吉田表達既野 完全表達返
然後成套戲內容中心思想又完全緊貼到佢2句宣傳口號

明知庵野真系列唔會係打交戲 係文戲
咁你都仲要當打交戲睇 咁同入紅館睇人講棟篤笑個時要人唱歌有咩分別
係完全睇得出庵野係有幾鐘意超人 <<
冇錯 而且相對吉田 今次對真超呢個人既性格成長描寫非常成功
利申同埋曬命
在日巴打 日本首映第一場就入場 之後2刷
唔好話我冇睇
其實你知唔知原本就冇燈
睇完你段野明白你點解覺得唔好睇
你唔係超人fans
無啦啦marvel 出嚟講 仲要話抄marvel 都唔知做乜
本場刊同設定集我都第一時間搵日本朋友買左
之後一路封印到依家未開

終於可以解封了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞