[討論]超人Ultraman[30] シン ウルトラマン 以"新 超人"之名 10月13日上映!!

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
咁睇佢ig 又真係超人fans黎既
今集總集篇淨係講左maruru知道奏大係decker 同埋奏大話佢個decker盒係用黎擺膠布 三人組其他兩個都好懷疑佢 無tease其他野 大家唔睇都無問題
啱啱先起身
隻袖係邊位
隻手咁白
maruru 哪來的信心咁柒串
好似冇啦啦就已經神化左Trigger班垃圾咁 明明班友全部人都係一事無成
仲以為可能會拍吓TPU開會 點知都係得隊長把聲

隊長話護士姐姐新裝備...!?

HANE2: 將我幫手隱瞞你係Decker嘅努力 還比我
我心諗你嘅努力 上集已經穿咗煲啦
老屎忽前輩
Maruru串人類太依賴機械算唔算重點
下集就出事
我覺得又唔算 始終覺得朝影整電腦魔神本身就有私心
不過佢講到話人類安逸於比sphere 包圍現況 唔知會唔會係咩暗示?
咪肺炎囉
呢個好明顯係暗示緊武肺既我指會唔會對劇情有咩暗示
可能啦
我發現最近成日估錯
我覺得唔太關事 最後變咗關事

今次我覺得冇暗示 可能真係有
我第一時間都影射左去武肺

1.影響好大
2.要同佢共存
話人哋烏合之眾,有冇諗你啲隊友咩人?個大隻佬同埋個癲婆究竟有咩用,成個隊伍得彰人有一半功勞
唔洗對果個角色認真
只係一個知好多嘢嘅小學雞/白卡佬係到廿文廿武
https://twitter.com/gashapon_tkst/status/1578323137691004929

ウルトラ老母 愛的奇跡!! SET

2023年2月 予定
只係一個知好多嘢嘅小學雞/白卡佬
佢喺trigger入面 十問九唔知
decker副隊仲熟怪獸過條小學雞
There's a fire starting on my head…
今集佢最後都搞到停電啦
根本係扮大前輩嘅小學雞嚟
你地咁care先奇怪
Shin ultraman 重未有4DX預售嘅
佢 A B C 3set都冇4DX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞