[討論]超人Ultraman[30] シン ウルトラマン 以"新 超人"之名 10月13日上映!!

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
未交代 唔知會唔會講
你睇Decker反應 佢自己都未知
新超人有冇講咩戲院先有
有冇巴打知邊度已經開咗訂?
待定 不過應該都係MCL

預購個度寫 此證不適用於:
MOViE MOViE Pacific Place、PALACE ifc、英皇娛樂行戲院The Coronet、英皇尖沙咀iSQUARE戲院The Coronet、MOViE MOViE Cityplaza MM MOMENTS、MOViE MOViE Cityplaza MOViEMAXX、Festival Grand Cinema - BEA FESTIVAL SUITE、PREMIERE ELEMENTS VIP House、星影匯貴賓影院、the sky Vivo (尊尚影院)、嘉禾Megabox Vivo (尊尚影院)、GH V WALK House 1 (特色影院)、Blackbox @K11 Art House、Lumen Cinema VIP House、ACX Cinemas@北角匯 (House 4)、MCL數碼港戲院之雙人座、Movie Town Onyx Cinema LED、CGS 4K 激光影廳、CGV Cinemas ScreenX影廳 、IMAX版本、4DX版本、MX4D版本、D-BOX版本及杜比全景聲版本。
百老匯唔知有冇
附近冇mcl
bandai
如果有有錢佬肯出資重拍Nexus就好
搵長谷川 肯定肯寫
有個傻佬之前明明話唔買部機械人
但係見識放GN粒子 + 哈乃次郎 + 特價3000羊之後
都係唔生性click左order掣等聽日送貨
抵啦 有特價3000円
致敬帝拿再見羽次郎
原案出小說或劇本集都好
見到有個幾得意既theory:

朝影係未來人 未來地球比蘇菲亞毁滅左 所以返黎現代整dg001想改寫未來

即係好似Trigger有光國
呢套有朝影 係另一個時空穿過嚟?

暫時我又見唔到太多hints 佢係由未來嚟…
大陸有情報 唔知堅定流
話10月有仁叔參演
角色係未來嘅奏大
因為當初傳decker係未來黎既超人 所以就有人咁估
依家唔知仲係唔係咁set啦….但之前又真係出左未來yuzare
我都見到 佢話果條係原時間線 地球比sphere封住左300年 未來decker+現代decker 合成dynamic type
嗰個肯定咗係未來Yuzare嚟?

我淨係見到傳有仁叔但未firm
所以冇再睇落去
原來係傳做未來奏大 唔係劇場版boss
傳係囉 但咁既造型 除咗未來yuzare都諗唔到仲有咩其他可能性 佢仲要有sphere 卡 又有把劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞