黑人都屌迪士尼「條黑美人魚係咩事」

613 回覆
4440 Like 20 Dislike
左膠tone: 點解女人唔可以做男人角色
信埋教 做埋環保撚
非洲有冇魚
講審美就要講到性慾你思路到底有幾低俗
講”能夠自由地表達自己主觀審美意見”既能力比你班死左膠禁止,到你口中就變成主動向陌生當事人表達負面審美意見
屈人屈到咁果然係首席女權夠哂代表性
姐係Peter Parker 就係白人 你唔會走去改佢做黑人

你要黑人spiderman 就另外搵個起源/故事, miles 黑人spiderman 冇人會覺得有問題, 我自己仲幾鍾意添
佢本身係單親
不過可以寫佢係弱智,所以初頭學武功咁廢
嘩屌
我對黑人冇意見,純覺覺得可唔可以搵個冇咁樣衰嘅黑人
一直就直接開個新角色新故仔
黑豹夠一堆黑人,一樣大把人覺得好睇
而唔係搵個唔靚既黑人偷走人地角色然後重要唔比人話唔靚,話唔靚就係歧視
點解一定要符合某種審美?
小魚仙喺原著係以靚聞名?
荷里活乜都要整d黑人元素入去戲度,真係受夠啦!希望呢套戲全球大仆街,如果唔係荷里活班友又會拍一大堆黑仙履奇緣、黑睡美人、黑超人同黑美國隊長出嚟虐待觀眾㗎啦!
係超好 財富密碼黎
遲d就慣 marvel換哂黑人咁制啦
ironman換唔到都夾個黑人細路女
須知,佢只係一條魚魚對眼係分得好開嘅

諗起如果有黑人Elsa,dreadlock髮型,黑炭色著白色衫,但係放冰魔法,都幾kam

原來咁正
之前睇Stranger things 純粹覺得佢幾cute
個黑鬼講得好好

要黑鬼故事根本大把
夾硬將d經典野轉哂做黑鬼 LGBTQ真係好on9
仲要傷殘素食muslin
林青霞都做過東方不敗啦
死左膠學人講干預創作講出黎唔笑個下好野
咁有錢你拍咩都得,你搵個唐氏去拍都吹你唔脹,問題係有冇人睇啫
如果目的係幫黑人平權,搵個黑人演員做主角我理解到,但搵個樣衰到成條魚咁,純粹係捉蟲入屎屎忽
屌你老母想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞