黑人都屌迪士尼「條黑美人魚係咩事」

613 回覆
4440 Like 20 Dislike
又唔好包惜弱係黑人環保素食者咪算
武功變性又得
Sheshe 領養又得
冇問題
人眼就望前面嘅
魚就左右嘅
你諗諗佢
林青霞man 過好多男人
仲要係transgender
真係
我睇到都屌在一聲
班左膠同力架簡直係文化強盜
搵nba球星做小矮仔
Moana 係pacific islander,唔係非裔/非洲血統
Tiana 先係正宗美國黑人
美人魚係丹麥
照計應該係北歐人啦 咪又整個黑人
定水底唔計
點解花木蘭唔搵黑人
其實搵拉丁裔拍咪仲好
又non white又識唱歌有靚樣有身材

果條黑人細路女react to mermaid trailer嘅video勁cringe
要宣揚種族平等,又唔見佢拍亞洲人mermaid
當佢係普通水生生物咁睇
班美人魚都偏近水面活動
應該背脊藍,塊面同個肚係白

Blue animals in the ocean live near the surface. Slightly deeper down, animals are blue on top and white on the bottom. At even greater depths, animals are generally transparent, but have red stomachs. Below that, animals are red or black over their entire bodies. Finally, at the bottom, almost all animals are either a pale red or a cream color. The most likely explanation for this distribution is camouflage

Source:
https://oceanexplorer.noaa.gov/facts/animal-color.html
其實唔關人種事
係選角問題 搵個咁醜
懷疑係咪啲高層左膠逼啲細嘅
班細專登選個咁嘅出黎
咪係 ching Chong 繼續 ching Chong

發現依家搵其他人種做Hollywood 主角一定係樣衰架bor
尚氣 美人魚

自己白人就型男索女

暗黑兵法呀
左眼去右眼要跳錶嗎?

呢個好睇好多
搞到成套野都好恐怖
聽住迪士尼既歌睇恐怖片咁
其實人種根本唔重要
都係睇劇情同主角有冇說服力
好似阿拉丁真人版個茉莉靚到dom一聲 有邊個有意見
但係而家啲真人版鳩轉黑人做
藍仙子 人魚 好似拍緊恐怖片咁
白雪公主個樣正常啲但係完全違反人設
好難冇反對聲音
阿拉丁搵個非洲黑人做
等中東佬同黑鬼自己嘈飽佢好過
就算係黑人女仔都唔會想比電子雞支持請尊重
佢係有氣場
所以唔淨係膚色問題
上帝冇樣可以跟 佢把聲就好適合
而家美人魚有樣可以跟 揾個唔啱顏色之餘仲要樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞