黑人都屌迪士尼「條黑美人魚係咩事」

613 回覆
4440 Like 20 Dislike
射鵰

意思係射美國人
Mermaid 係西方傳說係以危險既美貌同動人既歌聲作為傳統既特徵,本身就係神話故事中「危險既引誘」既一個好典形既形象

其中傳統可以追溯到希臘神話既賽壬,同時,亞洲神話既九尾狐,日本既雨女,全部都係相同既概念

所以你第一個問題我覺得可以問,第二個問題建議收返埋,只係顯示緊你不學無術,懶係挑戰父權文化,但完全忽視文化脈絡既一面。
小魚仙有埋2D character design點樣唔靚
我睇trailer以為係變性人
迪士尼唔夠少眾囉
叫白人就唔係歧視?
唱歌係麻麻,不過
https://youtu.be/8jKIiVyrUPY

串鳩D黑人唔讀書 唔寫黑人既文章
就印係印度佬D片咁誇張無啦啦又跳舞都係用自己黎寫既
唔係用白人
好明顯就係屌柒D黑人唔讀書
其實改用黑人阿婆木匠用黑橡木整黑木偶咪仲好
而家搞個2打6仙子做咩先
而家個黑人女人為咗白人王子出晒水
用把靚聲去換對腳同塊西畀白人王子屌
最後嫁畀白人權貴咪仲荒謬
對黑人侮辱嚟添啦
屌你,講還講,做乜貼 gif
打扮下係好正
道理同 elona holmes 一鳩樣

女人咁撚勁咁自主

自己開個新朵啦

死癡埋去 sherlock holmes 托杉

好彩 sherlock 不婚主義

如果唔係實寫到個老婆同個女勁過個男人

真係woke
黑色深海泥鯭
似黃蓉多啲

落完係街比人踏到黑色
黑超人黑美隊已經有啦
拍成A片應該都幾好睇
女陽過應該滿足到你

俾父權郭靖壓迫
俾金輪宗教迫害
俾郭扶 (男)斬手
再日日俾黃蓉迫食肉
入古墓又變得合理左
仙子呢啲嘢係西歐文化下產物,搵個黑人先係唔正常呀?
搵jamie foxx做黃大仙你睇下被唔被人插
小魚仙淨係講樣
小辣椒 Chloe Grace Moretz 同Ariel Winter都好似,但係兩個都發脹晒

因為佢用把聲黎換左對腳
所以唱唔到歌
係咁上Buff ,黑人+同性戀+女權+素食主義者+環保撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞