UFC集中討論區(26)留名睇狼王炒車

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
睇左個邊慢香港4個鐘姐
其實點解要搞到個邊凌晨12點先隻揪
咁上幾場係打lw top strikers
仲要係出名重炮手
仲要Charles嗰陣對眼唔好 要埋身
實好高機會被人打落地

不過一樣都係擔心Charles cardio唔夠Islam 嚟
Islam只要帶Charles 落地
維持top control 拎分
拎decision或等Charles冇氣sub
點都易過Charles KO 或sub
但佢果啲打法唔會有fans
9點瞓 2點起身
老實講呢度有幾多真係khabib/islam fans
Khabib我一路都覺得幾克人憎
硬係有個印象 佢成班dagestan同鄉都係人渣黎
可能同佢果陣玩9流浪漢有關
不過佢地眼中既流浪漢可能同發達國家既人睇既角度唔同
可能佢唔覺得佢特別慘
islam好過肥鷹好多
肥鷹係對邊個都同一招combo
拉籠邊夾腳 去走你d支撐點 搵機會GNP / SUB
islam係多花順d 佢龍中都會做takedown
就返歐美時間 不嬲都係呢2個地區話哂事
呢個鐘數就係對正佢地朝早同下午
亞洲人 they don't care
Now 咩台睇到?🙏🏻
肥鷹如果finish到都好睇既
咁樣妹到decision就算啦
覺得Oliveira會比Islam磨地5rounds輸decision
但其實平時UFC時間係美國當地夜晚
朝早同下午睇先怪
唔被人拎到sub位再算
磨唔到5round啦 玩咁耐都KO唔到一定俾人sub
都幾肯定呢張card唔會交俾裁判決定
唔該
咩幾點、點買ppv、now咩台睇果啲去google搵吓啦
想問上位sub 定下位sub易啲?
巴柔角度其實係無咩所謂,你見好多巴柔比賽大家係直接pull guard 落地,但ufc角度一定係上位好用d,因為可以pound and ground
巴柔勁嘅落地就係佢哋嘅世界
今次喺中東咁唯一呢個時間就到佢地
中東星期六中午的話就變左美國佬要捱夜
馬夫有咩資格打奧利維拉落地
最多咪TAKEDOWNTAKEDOWN落地邊個危險都未知
佢果種唔係單純玩 好明顯係侮辱緊一個人既自尊
同你講俾錢你 我叫你做咩就做咩 跟住成班圍住恥笑你
咁既人竟然講respect
時間幾好
睇完車曼直落
其實係,不過唔知輪到奧vs馬係幾點
成張卡都好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞