UFC集中討論區(26)留名睇狼王炒車

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
車臣狗同啲軍閥有交情 話唔定有門路俾佢走到
好似話佢同老母有Sweden國藉,其他家人留係俄愛俄力
奧利維拉打過既高手仲多過肥鷹
多一個chandler姐,咪又係gaethje poirier
至少多個TONY
就來多個"勁過肥鷹"既馬仔
佢仲要唔洗點抖 半年打一次帶都夠癲啦
次次都話"toughest challenge yet" 次次都比佢5 round內KO
自己本身都覺得Porier係people's champ
但charles真係次次prove us wrong
可以丁charles都KO唔到廢武功嘅tony
我覺得係賭博公司呃錢技巧,下下吹到巴西仔係underdog水鳩啲賭拳不睇拳嘅人
仲有其實係因為奧師傅係winning streak
momentum呢d野真係好邪 贏開有條路
贏開個人特別sharp醒 好似tony連勝果期 屌你屈撚到
不過今次都係覺得小小鷹贏面大啲
風格上剋制Charles
性格又謹慎
連大帝同五星都睇好小小鷹
強如Cumshot打Burns都唔敢落地驚左巴柔,唔明小小鷹有乜優勢巴西仔搶左籠中間,小小鷹就惡唔出樣
一贏左冠軍,氣場都會唔同,大帝 Sterling Izzy都係咁
有剋制咩
真係要講Charles剋返小小鷹啦 立技又見得人 企喺度都可以submission 你takedown佢又俾佢攞到靶位
你睇狼王對Burns就知根本摔跤佬對巴柔大師無從入手
落唔落地主動權係小小鷹度,而且佢敢落去追擊oliveira,如果有擊倒應該係呢d
不過小小鷹根本無小鷹咁恐怖早期俾人ko過
Islam實力未完全見光 好難講
但佢地輸左會好核突吹到咁大又咁串
仲要主場
原來280凌晨打
對Chandler又話摔跤剋制,對Porier又話拳擊剋制,對Gaethje又話重炮克制,結果全部都頂唔到三個回合而家又嚟個桑巴剋制。一個血洗Top5嘅人比個未打過Top5嘅人克制係乜玩法?
想睇charles如果贏,講返聲if jiu jitsu was easy,it should be called са́мбо
做乜9我啲po都會比人狙擊
哇屌 大帝做155 champ既backup
轉左大帝? 之前唔係話大流士咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞