UFC集中討論區(26)留名睇狼王炒車

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
佢過到pereira再講
衛冕champ同holland比
點解個個都睇低Izzy無人敢同Izzy打主攻,個個知會食counter食死,如果Cumshot好似打Holland咁九衝去TD Izzy應該輕鬆食。
同埋Izzy防摔真係勁
Izzy cumshot我買izzy
防到摔唔會輸
唔覺得會防到
支龍唯一係中量級打過勁嘅wrestler得romero,不過兩個人跳咗成場舞
其他就算td到都壓唔住支龍
之前打輕重量級,比jan td 體重優勢壓成場
cumshot 瑞典摔跤冠軍 td支龍同地面控制真係唔難
睇賠率 Oliveira超級underdog
romero 果種勁 唔係俄佬果種combat sambo 兩回事黎
五月天幾點打
所以佢摔跤背景後期打mma用黎防摔
我想表達既意思係支龍未打過真正勁既摔柔選手
不過預1點啦 第4場
Jan明明係守左頭3 round,去到4 5round Izzy攰Jan先takedown到佢

我覺得cumshot比其他185更有機會贏Izzy,但佢如果又想玩九衝就輸硬,唔上腦打多啲combo先有機會贏
咁五星二番round 2、3都td到支龍,round3拎埋背。佢防摔幾好,起身能力都唔錯,不過打基佬真係危

利申:好撚憎comshot,不過風格上佢有優勢,td支龍唔難。睇下壓唔壓得住,畢竟185冇得weight bully
五星striking勁cumshot幾多,幾多feint先引出Izzy空隙。

單一打法淨係TD對Izzy真係未必有用。Cumshot最大問題係上腦下下想衝一round,對Izzy主動就好大機會輸,要睇佢識唔識沉著應戰。
有冇人睇mayweather對朝倉
車臣狗TD快到9咁 而且佢係頂級地戰高手
體型高度唔輸izzy
雖然俄狗打法都係打前期爆發
style makes fight 難講
咁大部分基佬啲striking都係為鋪墊td。
khabib應該冇人會認為佢striking好勁啦khabib係155打親基本上都係站立型選手,個個為防摔打到綁手綁腳。
conor當年打khabib,後手直拳比人研究透曬,等出拳就下潛td/ round2下潛佯攻 conor防td khabib右手擺拳差啲knouk out conor

雖然cumshot striking唔掂 啲head movement 廢執行戰術能力為0,好好聽話就有得打。睇下白狗會唔會安排佢之後打costa
Costa有冇機亮cumshot
三浦孝太而家打泰國人會唔會有陰影
屈bjj咁就完左
快到
Diu rizin搵d對手咁撚廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞