UFC集中討論區(26)留名睇狼王炒車

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
兩隻眼腫撚晒
Conor Dustin 2第一round睇得出其實conor仲幾好抽
Nate Bjj cardio都好勁
Tony仲唔肯退
佢而家咁 之後同佢打個d都唔會忍心打到佢變豬頭咁 好難再有咁多觀賞性
同埋佢復出後輸黎輸去都係有冠軍實力既dustin 姐 tony 已經輸左俾5個唔同既對手
tony都有家室嫁 留力呀
差唔多啦,TUF5一路走來,佢宜家一句完整句子都噏唔到,cte方面係好tony少少㗎咋我覺得

睇落 Tony 得light weight 包尾4個打到
仲唔退休留喺度真係冇意思
嗰啲叉腰扶籠係做效果?
所以佢個nick diaz academy 好respect佢地兩個
養起成頭家
係啦
nate唔會攰
成場fight節奏唔激烈
睇返對Leon就知無限cardio
講到佢有打其他咁
做乜9,估中哂好威威

已block
早一排響youtube 見到Tony 既介紹片先接觸MMA
今日第一次專登睇LIVE 睇佢打
點知已經搞成咁
其實可能只係食得太多食到咁撚wing兩條友又食齋又行山踩單車不知幾養生
上面個巴打做乜鳩贏好多錢?
咪比佢威吓囉,威兩日都唔得?係咪呀烏蠅哥
其實都打得幾輕鬆,hea 吓hea吓都打到Tony 成身傷,round 3-4見到Tony 都驚,係咁走
一落地比Nate 秒殺埋
Nate 真係心諗好耐冇打過咁輕鬆嘅比賽

扶籠擺明搞吓笑啫
佢啲介紹片多數都係12-0嗰段時期而家真係等退休
Nick都還好,好早退落嚟
Nate擺到明個腦好多傷,之前打親都換百幾二百拳,宜家講嘢真係成個輕度,要逐隻字嘔出嚟,好似後期Diego Sanchez咁,轉行boxing嗰啲真係凳佢擔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞