UFC集中討論區(26)留名睇狼王炒車

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Gaethje Oliveira Dariush Chandler Nate
應該退休啦。真係冇計。
點估到12連勝一斷就係5連敗
俾justin打到收左皮 恢復唔到
nate都打唔贏 真係可以正式退役
好明顯佢係驚左拳,比著以前nate 咁壓過黎,佢肯定elbow一下先走,依家跑都跑唔切
佢既地面能力真係有可能
Old soldiers never die, they just fade away
睇完usman d片好想睇佢打狼王
有Elbow,但都唔追身,勁遠距離出又慢,唔會中到
打下Money Fight等收山啦
呢條片都幾好睇
https://www.mmafighting.com/2022/9/12/23349711/khamzat-chimaev-coach-details-unprofessional-weight-issues-shoots-down-ufc-279-conspiracy-theory
Cumshot教練團認咗頭最尾一個禮拜因cumshot出現嚴重身體不適叫停減重
但由8月接offer果時已經知好難減到
Weight bully想睇佢打middleweight wrestlers仲有冇著數
好多人想睇右邊3個仆街
佢如果打黑龍應該幾過癮
捉迷藏咁
Adesanya一定跑到保特咁
抵啦
條車臣狗明明wrestle冠軍時都90kg
格硬死cut多幾次170遲早肥鷹咁入院
佢仲講明唔想同五星打
影帝禁藥撚都輸ok?
cumshot之前同中量級#8 jack hermansson比過wrestling

條友打185基佬都做到全程壓制

https://www.youtube.com/watch?v=WvSeiaLyaps&feature=share&si=ELPmzJkDCLju2KnD5oyZMQ
身體嚴重不適,仲有氣有力搵costa打交
今個星期有沙皇對宋,大家睇好邊個
覺得支龍有腦過佢
想睇cumshot VS Shavkat Rakhmonov
https://www.youtube.com/watch?v=vh9I68QLdZY
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞