[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (33) - The Red Summer, Red Flavor

1001 回覆
27 Like 3 Dislike

撥一撥頭髮贈你一個額頭....

大家唔鍾意佢頭上個幾條頭毛
搞到我又要出動
歡歡畢業紅袍原地踩板恥力極高

不知幾可愛
你識咩
歡歡畢業紅袍原地踩板恥力極高

笑左

Mojito 同Hear the Sea正
Zoo好正,呢類house music好中我口味
中毒到爆
今次唔洗好似rookie咁聽幾次先覺得好聽

中毒到爆

聽晒成隻碟真係好夏天
用hear the sea 黎做結尾好好feel....
中毒到爆

聽晒成隻碟真係好夏天

高汁碟

第二次就覺得好好聽
中毒到爆

聽晒成隻碟真係好夏天

前面4首都EDM(好似係)成個人好hyper
之後hear the sea 慢返落黎成件事好舒服

呢個車厘... 好甜呀...

第二次就覺得好好聽

尋晚已經覺得好好聽

之前覺得主題性會話係RR最好
但而家應該會跌左一位俾Red Summer呢隻碟取代
成隻碟順住聽,我自己就覺得好似係放暑假
一開始玩到好癲,之後開始放假到尾,玩到尾聲
先開始慢返落黎...
成件事好舒服

個人己見...我愛啤啤同我女人承歡
啲生果interview既caption好正

媽媽飯會唔會再次被車厘迷到呀?
Irene西瓜皮頭
之前覺得主題性會話係RR最好
但而家應該會跌左一位俾Red Summer呢隻碟取代
成隻碟順住聽,我自己就覺得好似係放暑假
一開始玩到好癲,之後開始放假到尾,玩到尾聲
先開始慢返落黎...
成件事好舒服

個人己見...我愛啤啤同我女人承歡

上面你講嗰D 我都好認同
除咗最後嗰一句....

個妝個造成真係好正
除左高祖果pet前陰
成件事好夏天好活潑

咁正點頂呀....

熊仔呀

撥一撥頭髮贈你一個額頭....

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞