[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (33) - The Red Summer, Red Flavor

1001 回覆
27 Like 3 Dislike

RF 個應援易到呢…

黎黎去去都都5個名 叻得啤啤 副歌

白菜:全部同我走開!

第一張

第一張

如果白菜著熊仔果件 直接升天
170710 Billboard: 100 Greatest Girl Group Songs of All Time: Critics' Picks

#70 #REDVELVET #레드벨벳 <Dumb Dumb>

Dumb Dumb 算唔算係啤啤既代表作?
170710 Billboard: 100 Greatest Girl Group Songs of All Time: Critics' Picks

#70 #REDVELVET #레드벨벳 <Dumb Dumb>

其實我覺得都算 DUMB DUMB DUMB DUMB DUMB DUMB
今次個mv ff勉強啲喎

我都覺

其實我覺得都算 DUMB DUMB DUMB DUMB DUMB DUMB

算啦緊係

算啦緊係

全部主打得唔得
[member]岩岩錄完the show
5個心情幾好
門面硬係好似有啲唔舒服咁
高祖成日自己偷偷地笑
承歡自己一個ending pose定格左 起碼10秒
車厘繼續活力擔當
熊今日look不得了 大家落足眼力[member]
佢地今日好似有唔知咩神秘節目錄
話要趕下一場
原來加唔到密 Sor
個人好攰 冇咩精神
原來加唔到密 Sor
個人好攰 冇咩精神

加油啊
佢地今日好似有唔知咩神秘節目錄
話要趕下一場

團綜
門面身子咁弱
schedule見唔到有fs
未出定點
狂賀師兄18號cb
SM果然做到野
schedule見唔到有fs
未出定點

Fs有啦 你係notice到睇

我就係俾Dumb Dumb推入坑的
貴婦團團友們收唔收到$M email?
有得揀企位同座位喎

sit or stand

仲要今日5點前覆

仲要今日5點前覆

巴打們有咩高見
應該點揀好
狂賀師兄18號cb
SM果然做到野

啤啤拎黎zip時間是常識吧
睇各位大佬頭
香港力量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞