[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (33) - The Red Summer, Red Flavor

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
一家大細上大陸探親,攰死咗
無得開YouTube睇唔到片,好彩臨出發前睇到mv同人歌
今日成個腦都係新歌,好癲呀
話說我係ff車厘係我個女,如果有個女咁得意開心死 今次mv又wink殺死人

下晝已經好想睇MV,但唔得閒,之後竟然係兆萬到見到有間鋪播,我都見到果下wink
趁住新MV出既好日子,新飯留名

新飯入黎要答問題....
做乜咁唔爭氣飯埋呢D 三線團? 睇咗D 咩入坑?

仲要唔上音樂節目都候補到一位好勁!

一位候補小事啦...
退咗休嗰個直情唔打歌都拎十一個一位啦....
趁住新MV出既好日子,新飯留名

新飯入黎要答問題....
做乜咁唔爭氣飯埋呢D 三線團? 睇咗D 咩入坑?

主因係柱現bb好正 係RR果期開始留意叻啤

下晝已經好想睇MV,但唔得閒,之後竟然係兆萬到見到有間鋪播,我都見到果下wink

邊間舖咁趕客播埋D 咁既歌呀.... 等執粒啦....

額頭又多個對手啦....

上個星期都聽到red mr播rookie

上個星期都聽到red mr播rookie

講真 真係係街聽多左啤啤啲歌
趕住執粒咁

額頭又多個對手啦....

我表示我十分專一
話說我係ff車厘係我個女,如果有個女咁得意開心死 今次mv又wink殺死人

小車厘的確好可愛
快d 追返個女啦!

小車厘的確好可愛
快d 追返個女啦!

改名做藝琳

仲要唔上音樂節目都候補到一位好勁!

一位候補小事啦...
退咗休嗰個直情唔打歌都拎十一個一位啦....

你初心喎~

你初心喎~

但係初心休已退... 過緊吃喝玩樂潛水唔使撈既日子....
我已經將個仔當女咁養
呢幾日狂谷老公睇啤啤,費事去到con完全唔投入,佢話高祖好靚但個樣成日唔同
佢最鍾意係宅熊,話佢跳舞好有魅力
我都有因為追呢個po而download 娘娘嘅歌,係真係好正
我已經將個仔當女咁養
呢幾日狂谷老公睇啤啤,費事去到con完全唔投入,佢話高祖好靚但個樣成日唔同

啤粒家族
我都有因為追呢個po而download 娘娘嘅歌,係真係好正

佢就算唱隻生日歌...
都會爆音源啦....

我表示我十分專一

我都好專一喎
我已經將個仔當女咁養

你應該俾佢睇埋平時落咗台嗰隻熊係幾咁on99....

我都好專一喎

留名等睇binc
Mnet幾時先肯比啤啤all kill

我覺得係heize首歌太屈機 啱啱聽過覺得好好聽

即是咁
h小姐近兩個禮拜都霸咗個榜
都算啦
唔係要做埋啤啤攔路虎阿
你應該俾佢睇埋平時落咗台嗰隻熊係幾咁on99.... [/quote]

未得住 令佢入咗坑先
我已經將個仔當女咁養

難得有人妻導個老公入坑而唔係屌鳩個老公睇第二d女人
如果我第時個好友/老婆都係咁就好
我已經將個仔當女咁養

如果我第時個友/老婆都係咁就好

如果我第時個好友/老婆都係咁就好

無錯... 真係好難得....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞