[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (33) - The Red Summer, Red Flavor

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
[集思廣益]有邊間公司on9得過sm 比人屌少日唔得

有好多喎...
我成日都話...
$M 唔好得去邊... 但又至於去到最ON9既...

有好多喎...
我成日都話...

FNC 唔洗加密 大大聲屌柒垃圾魚糕
熊仔笑得好可愛

有好多喎...
我成日都話...

南仔做咩咁勞氣?
FNC又有團你啱
https://twitter.com/CutestLalisa/status/884050597368000514

首歌同隻舞又幾夾喎

痴線
額頭唔識音樂個啲嘢
係咪因爲兩首歌個節奏?!大致一樣

有好多喎...
我成日都話...

順便屌埋先
屌你垃圾cube
芯走哂出黎

南仔做咩咁勞氣?
FNC又有團你啱

自爆

南仔做咩咁勞氣?
FNC又有團你啱

自爆

https://youtu.be/pF5WTO0diFk
其實以佢地每個人個位黎講,咁分法都係好合理
btw, 我又覺得車厘今次又有進步
痴線
額頭唔識音樂個啲嘢

不如額頭搵下你初心有邊首隻舞係夾到啦
https://youtu.be/pF5WTO0diFk
其實以佢地每個人個位黎講,咁分法都係好合理
btw, 我又覺得車厘今次又有進步

車厘
睇番之前d歌
車厘係真係進步左好多
痴線
額頭唔識音樂個啲嘢

求下你地放過額頭啦
痴線
額頭唔識音樂個啲嘢

求下你地放過額頭啦

霸凌額頭係啤post日常

額頭今日記住聽電話呀…

額頭今日記住聽電話呀…

唔洗打機咩
車厘
睇番之前d歌
車厘係真係進步左好多

車厘唔只越大越靚,仲越唱越好!
想當年 ICC 年代係咁俾人插唱得唔好拉低晒成隊水平…
而家可以 rap 埋仲要唔係咁差…
開咪唱 live 把聲都好實在,唔會暗聲細氣聽唔到唱乜
呢d 咪真係有進步囉
車厘咁爭氣好感動

南仔做咩咁勞氣?
FNC又有團你啱

自爆

唔好恰我南南巴好喎
家陣屌柒辣殺公司又有錯牙
車厘
睇番之前d歌
車厘係真係進步左好多

呢d 咪真係有進步囉
車厘咁爭氣好感動

車厘真係由佢細細個睇到而家亭亭玉立

唔好恰我南南巴好喎

你咁得閒理芯南不如理下你老婆啦…
好似呢一兩日黎喎…
快d去機場霸定位接人機啦!
一早又批鬥芯啤粒

唔好恰我南南巴好喎

你咁得閒理芯南不如理下你老婆啦…
好似呢一兩日黎喎…
快d去機場霸定位接人機啦!

[black]唔洗做咩
一早叫左個衰婆專心留係韓國拍劇啦
係都要飛埋過來
話左我遲d先飛過去囉 [/black]
車厘
睇番之前d歌
車厘係真係進步左好多

呢d 咪真係有進步囉
車厘咁爭氣好感動

車厘真係由佢細細個睇到而家亭亭玉立

打左電話黎啦
我仲問左佢可以演唱會當日先攞飛
一天都光哂
打左電話黎啦
我仲問左佢可以演唱會當日先攞飛
一天都光哂

我都收到電話
想我去唔到嘅黑芯啤粒要失望了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞