[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (33) - The Red Summer, Red Flavor

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
ichart爆左上去第2

我記得第一次睇個條間條裙笑左出黎

Cody做野唔洗你教

Cody做野唔洗你教

fashion 野唔關你事睇就得啦
ichart爆左上去第2

過咗十二點計埋日榜d分算係咁啦
只要keep住頭三咁我都收貨啦
Cody做野唔洗你教

咪就係!
再嘈既話唔只高祖一個,個個都整個西瓜頭你地嘆!
Cody做野唔洗你教

咪就係!

脫飯不是夢
Cody做野唔洗你教

咪就係!

好毒啊唔好啊
Cody做野唔洗你教

咪就係!

脫飯不是夢

承歡表示:

Cody做野唔洗你教

咪就係!

脫飯不是夢

承歡表示:

我真係對呢個頭好反感

好靚
Sm town真係無錢睇喇 去嘅啤竹粒記住叫得大聲d!
既然大家都收到電話,不如約實19號晚完第一場con之後聚呀?
既然大家都收到電話,不如約實19號晚完第一場con之後聚呀?

其實19號睇完都ok既
如果真係聚一聚,開con 前再開個 grp 係我地演唱會聯絡用啦
嗱,淨係演唱會嗰陣先用咋
完咗con 個grp 唔會再keep, 大家上返黎個 post 吹水呀…

今日三點銷量 7xxx

其實19號睇完都ok既
如果真係聚一聚,開con 前再開個 grp 係我地演唱會聯絡用啦
嗱,淨係演唱會嗰陣先用咋
完咗con 個grp 唔會再keep, 大家上返黎個 post 吹水呀…

大家都好節制嘅
第一次接機個gp接完個晚都無再響過
比‘red red red red velvet’果把男人聲洗左腦
點算......
比‘red red red red velvet’果把男人聲洗左腦
點算......

個個係呢度個巴打嚟
咩咩男人wen巴
點算......

個個係呢度個巴打嚟
咩咩男人wen巴

有聲
點算......

個個係呢度個巴打嚟
咩咩男人wen巴

有聲

之前仲諗緊把男人聲好煩
轉個頭已經腦已洗
係咪應該要去試下啤啤新年整嗰個餐
點算......

個個係呢度個巴打嚟
咩咩男人wen巴

有聲

係咪應該要去試下啤啤新年整嗰個餐

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞