少癲!黃師傅神級裝修!公屋3至4人單位改到豪宅咁!

468 回覆
122 Like 335 Dislike
你睇呀師父個樣都五六十歲人,你想佢有咩出品姐

其實ok的
佢間得三間都唔係3至4個人住喇
講設計,比你最多新鮮感幾日幾個月
住就住幾年十幾廿年
緊係要實用為主好過
行出門係咪華富咁既景先
有間房2個人訓呀 懶醒
買左間屋就係你㗎啦 房署唔會做任何野
租户先多限制姐
佢呢間公屋租㗎乍,冇得買
夾硬三房 整到走廊算靚 唔好太貪心
一位公主 由如斯宮殿步出 兩秒後在走廊 比白卡佬捉去後樓梯強姦
黃師傅真心算好波 老實用心 真係已經難求 童叟無欺 係良心製作黎 值得佢紅 我都係岩岩隔離po 知道佢 設計好唔好睇 新唔新款 岩心水 見人見智 但用料 手工 規劃 算係有板有眼 無花無假 淨係態度已經一百分 老實起碼無呃你 唔錯呢個師傅
300呎既樓 裝修完都係得300呎
唔會話你用左100萬裝修就變左500呎

限米煮限飯 就係咁簡單
多唔多人buy佢既做法 最簡單睇佢有幾多單job係手就知
住户用錢投票 有說服力過兒登仔0成本上網出post 9up
睇reply 睇得出好多人同緊daddy媽咪一齊住 未試過處理裝修既實質問題
你地bookmark 定呢個post 到你地長大後要處理裝修上既實戰問題時睇返 可能會學到野

公屋最多裝3部冷氣?
佢片入面呢間咪4部
雖然散熱唔好,但都叫有冷氣
冇冷氣咁夏天點搞
張床我一定訓唔到

朋友先唔熟唔食呀仆街

利申屋企奶過野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞