少癲!黃師傅神級裝修!公屋3至4人單位改到豪宅咁!

468 回覆
122 Like 335 Dislike
佢成日拍啲爛尾樓,昆水合約,實會比人反抹黑,阻住班仆街搵食
你話人毒瘤,我又想知有冇實質片同証據佢啲裝修唔掂先?
有就不如公開喇,唔好得個講字
批灰叫掌灰

衣櫃邊話玻璃膠收口
你覺得裝個天花騎住冷氣無得維修 咁都唔夠叻
俾片俾相啦,得個講字,係咪佢阻你搵食,昆客水?

廚房擒咗出露台,冷氣出風俾廚房塊玻璃擋住,入面熱出面凍,啲人仲讚好設計,一睇就知留言嘅係人係媒
一入個廳全地台真係醜死怪
自己裝錯屈代理
佢係設計on9啫睇佢成間屋啲牆身啲櫃都算企理整齊,我最想知係有冇客投訴先?如果係行內笑鳩佢之外,咁佢做出黎啲嘢啲客係滿意既咁又冇問題喎
唔係忽視,係無位啫
幾正
睇片見到第一張圖條冷氣喉仲好似向上走
咁都叫有料,同人哋部冷氣散熱機平放擺,我係大金都唔幫你換啦,都弱智,仲有另一間房無冷氣已經唔掂啦,仲要基本抽風抽氣扇都無,仲話比小朋友訓,唔好玩啦!
係!啲散熱機唔可以咁平放,一定要企身咁放,佢以為自己咁做好有諗到同創意
佢似係自己公司傾啲雜牌返黎自己裝 賺埋機價同裝工
細路房得個窗仔仲冇冷氣仲兩個人 一定熱到仆街
Design就無得講,係0
但係屋主真心太大貪,明明頂盡間到2間就死都要間3間
其實你地期望公屋要點裝姐
同雪櫃一樣
如果個雪櫃訓底過
個壓縮機彈弓對唔返岩位
就會著唔返
買左任換
但如果我係細路 我寧願細細地有自己房都好過訓廳/share
不過好似最細嗰間都係要同人逼
係個業主要求要3間房,自然要取捨個廳未必有窗,同埋咁既則都間到3房出黎已經算係咁,地方細到用每一吋都要仔細度過,你估砌Lego唔岩位可以再砌過咩!分分鐘用多一吋都落唔到腳,諗到咁裝修已經好犀利
話黃師傅老土?
其實,當你搬過幾次屋,乜野漏水漏電跳掣爆喉都見識過之後,你就會放棄咩風格特色,淨係希望易打理耐用,十年八載之內冇穿冇爛,everything s alright已經還得神樂……
唔會俾人report?
講真 CFU算係咁啦 比既料同做既野都叫足
係設計過時左D姐
唔鐘意可以同佢商量改下未得囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞