[GOOD BYE AND THANK YOU THOMAS] 車路士球迷討論區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
呢樣真 沉迷左3後之後 一直都無咩戰術變化 左右互傳無哂進攻火力
唔係,係驚老闆痴起上嚟同你提前解約,賠錢叫你 lan
potter 咪又係要啲球員打幾個位
上季Gross 都係打RWB
CUCU LB 出身又打埋LCB
丁力個樣心諗:「屌 真係捉蟲」
解散球隊
咁英超一哥達蛇呢 如果有睇白禮頓真係踢得好
然後車迷話杜SIR 點解唔PRESEASON TRAIN 好呢班仆街
一諗起佢肯同車共同渡過最艱難既時間就想
屌你老母todd狗
似想擦鞋多
Mm前兩季最殺食係work rate高 餓狗搶屎咁追住人 搶到波後策動攻勢。今季啲跑動少左 risky pass冇 加埋啲tap in波又唔識入 冇曬信心
早2日有手足話贏唔到google隊就執柒咗佢
托蛇聽到晒訴求
格蘭副手牌
然後就沒然後
而家打fifa咩,試過一場唔得,就唔好再試,明知佢狀態唔好仲要試,呢個唔係教練責任?

打得唔好要雪,我好同意,點解唔雪佢
我有睇 咪係椰子 之前教狼隊既胡師傅個d級數
好快又可以捉鬼
由todd續broja長約 買國米仔 chuxxxxxx fofana都知方針係rebuild 杜蛇走就走硬 真係年幾都睇唔到任何進步 差在question potter係咪好人選姐 不過佢真係帶得唔錯
六月易左手仲制乜鬼裁,唔好呃自己啦,咁多人同時大幅減人工嗌走仲話無問題
共度時艱 結局卻
個陣粒粒皆星 點同
立Flag
睇下有冇杜2啦
已經係啦
1. 美國班主入主
2. 球迷覺得一個上屆攞哂CUP 嘅領隊唔掂
3. 明明班仔玩嘢,球迷同班主覺得個領隊處理唔到個所謂更衣室問題
4. 明明班舊仔玩嘢,反問點解俾錢買完新人冇成績
4. 球迷同班主幻想一個經驗同攞盃成績更差又後生嘅帶得更好

大家坐穩,我哋已經進入緊未一鳩樣嘅新時代
炒還炒 但結局唔會咁撚慘囖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞