[GOOD BYE AND THANK YOU THOMAS] 車路士球迷討論區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
轉會窗根本唔係教練嘅職責點樣投入
拿高蛇cv靚仔過佢都要差唔多半年就train好拜 波特sir應該點都唔會快過佢 但市面應該得返拖舟好過佢 肥普d mma踢法係車一定行唔通

份咁既cv要洗哂差唔多30m去請
就睇下隻po狗果d咩出黎
我就反硬
決定睇返尋晚場波到底有幾西
咪玩啦 最撚廢係佢
唔好以為三冠王真係佢功勞
不了
你比依家隊車高普教死硬

無咗件Mane都搞到今季咁
車狗前線邊有Mane Salah Diaz呢啲高級攻擊手
而家睇個款有9成都係一路西落去
你係老細點會唔炒換個新教練都有機上返去
而家同前列差幾分仲有得追
再等到世界杯先炒已經被人拉開差距唔使踢直接完季

就好似d 護級隊見世色唔對炒教練一定要一早炒
好似般尼呢d 最後2個月先炒咪自殺

要比時間都係比新教練執啦
上年傷左捷同RJ 差到而家完全冇formation
比多幾場咁又點
其實進攻問題如果有方法解決一早解決左
咁耐都搞唔掂其實就係唔會搞得掂
請比爾沙暫領 罰鳩班撚樣跑
杜喺多蒙特進攻冇問題
杜喺PSG進攻冇問題
杜喺車拎住 美隊 椰 Timo Kai 呢啲把握力一流嘅「好牌」
齊腳時靠wingback壓上 進攻一樣冇問題

反杜:我唔知 我睇唔到 我唔理傷病潮/制裁/大換血
總之踢得差就一定係教練唔識教進攻
市場冇好教練都唔緊要 一定要即炒
係咁易帶瑞典野踢過下歐霸
其實係杜同托唔岩key
杜之前成日講有cech marina隔一層
有人幫手好開心
而家冇左cech marina
托直接問佢要唔要C7
杜一句唔要
杜又唔開心要管埋呢啲
托又唔開心杜嗲都唔嗲多下
哥狗第一年四大皆空
係轟已經比人屌佢欺世盜名跟住炒撚左啦

「冇美斯沙白就唔識教波」
「冇黑哨撚贏到歐聯」
高普有無試過杜蛇呢幾場咁閪先
唔講結果連過程都好難頂

同埋你比杜狗揸住文尼沙拿,進攻一定無咁閪
勇士
點會無
就算唔閪keep住輸波一排你覺得唔會炒?
最大問題係佢唔夠決心
上季阿狗美羊、拿卡個堆唔夾達蛇
達蛇真係夠膽全部棄用用新人smith-Rowe, nketiah 呢d新血
杜曹呢?
明知美隊、椰個堆反緊你都仲繼續用
完全睇唔到有咩希望
教得柒一件事,係用佢個名一月又shopping
其實杜蛇閪都唔係呢幾場嘅事 上季進攻都係食哂屎 慘到要長期靠後衛入波 場場波進攻都制造唔到機會
肥普冇支出年年前4+歐聯亞軍就係垃圾
波特蛇就係大師
前季好似主場6連敗
所以用咩鬼potter 唔夠一陣就會比人屌左右傳波無進攻
沙sir個時出晒名教進攻咪又係比人屌左右傳踢閪波
高普有排狂輸俾利迷屌佢下下80分鐘先換人
係未唔記得咗?
响車佢已經俾人炒咗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞