[GOOD BYE AND THANK YOU THOMAS] 車路士球迷討論區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
我一直覺得施丹=高級版希sir
所以咪10月雞左

但係估唔到杜曹仲快
咪係商業活動得黎都有責任管理好操練
咪聽出面啲戇尻仔亂up啦,冇戰術拎到咁多歐聯?
安76同摩佬都試過啦
仲有包輸咪又係油王唔賣
杜一拎歐聯係80分 唔撚係上年呀,上年已經閪緊啦
杜二原陣買埋盧狗比佢上年成隊踢得仲閪咗,好在都有前4
冇人叫佢out,大家都話比時間
到今年中場老化佢自己唔買人關人撚事
9000萬前鋒一句唔啱用老闆幫你踢埋佢走,點知仲閪過舊年
我地本來已經前4仲要歐聯冠軍

為咗反杜真係咩都講得出
冇Tuchel呢個陣容有撚歐聯冠軍咩
竟然用返嚟做炒佢嘅理由

有2億買人原來要落歐霸重建大家係覺得正常

2億買完之後俾咗幾多時間佢?
開口埋口就「我覺得」跟住一定唔會改善
反杜全部識預知未來 一個月就知下季踢歐霸
Conte贏英超嗰季 頭六場戰績同今季完全一樣3W1D2L 10pt
仲柒到俾阿狗大炒3-0
最衰你班未來人當時唔喺度 應該即炒佢啦
收撚皮啦美國狗,

屌你老母請樸狗翻來慢慢砌隊波?豪門都未教過,兩個月比班柒頭球員屌撚走啦。

作為班主係有心搵人長教既就應該公開同球員講支持教練。

屌你老母托狗同美狗仆街死啦
但你冇plan b就求其叫人做曬佢,你炒但有新人補都冇問題
杜狗應該唔中意處理咁多人事關係
熟悉的內戰
美羊一月好自己申請解約
季初已經打贏左獹狗杜曹何嘗唔想雪美椰,但後備真係無乜選擇
杜狗想簽夏芬同迪列
托狗簽唔到 杜狗應該都不滿
佢自己訪問講過
應該係解釋唔到點解唔簽C7
(老闆想要、準備好錢)
佢要嘅人又唔係特效藥咁立即見效
干贏英超嗰季頭六場都係柒,之後適應咗定轉三中堅贏到破撚埋英超連勝紀錄
講真前場嘅球員選擇真係唔算少啦 人地獌聯仲用緊啲二線elanga個啲 係佢唔識激活啲進攻球員
你迷杜其實都係開口埋口就「我覺得」跟住一定會有改善
上年簽唔到夏撚,其實不滿左好耐,今年績埋發落todd 身上
戰術一定有
無tuchel/guadiola/nagelsmann 咁tactical 姐
我地班人唔多似玩到佢果種攞individual quality去處理問題嘅波
佐係身體跟唔上
都好明顯守反擊係完全打小個
但見佢平時組織傳波冇咩問題
同以前踢法冇咩分別

但mm 係次次有黃金機會都唔傳格硬衝去人堆射
同埋最明顯係佢行行企企散步唔跑
又唔落返黎現位幫波
同以前波牛式迫搶分別太大
早上訓練已取消,Bohely將於下午與球員開會交代情況..

圖為Boehly以及一眾球員抵達訓練場...
https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-11189439/Chelsea-owner-Todd-Boehly-driven-Cobham-training-ground-crunch-talks-players.html

個個黑曬口面
屌你老母托狗
如果一早想炒杜狗
就買C朗焗佢用啦 買乜撚美羊
加油!迷杜黨!
成班去環球影城玩得好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞