[GOOD BYE AND THANK YOU THOMAS] 車路士球迷討論區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
都係接受唔到就咁炒咗個功臣
成日用痢阿做例子嘅永遠唔諗吓人地本身係得50嘅考生
考返上去90分梗係要時間
我地本來已經考80分,課金請埋補習仲要得60分都話正常
笑大人個口
保阿斯教波圖拎過小3冠
阿狗可以唔理成績重建
車狗得唔得先
計埋臨時既話,格蘭之後就佢
用肥普同摩佬比搞笑?
肥普未又係二線教頭,加埋過往仇口,唔想佢教有咩問題,係好主觀架
保亞斯都叫做拎個歐霸先黎
potter有英超經驗 打和啦super
緊係講長啲
昆到戇鳩TODD 等張約長啲
半年後俾人炒解約金可以多啲丫嘛
AVB 當時個CV 算好勁
其實個問題係睇potter 蛇教波見到個process
隊波由一開始僅僅護到級
到一年後中遊有form
到今季排前列
隊波所有野都係進步緊
球員又有提升亦冇點使錢

但杜係頭半季就係巔峰
之後越黎越差
球員退步行行企企
後防一射就失波
進攻一pat 屎
猛不嬲都多人反㗎啦

噚日場波其實係見到猛好撚有火嘅,有個近鏡影住佢屌鳩隊友

D人屌佢鳩射鳩傳,喂下下遮線就唔射咩,唔搏下點知有冇機
avb當年吹到摩佬二世咁
之後都係,咁短視
Chelsea's owners believed Thomas Tuchel seemed to lack the emotional intelligence to deal with the transition to the new ownership after building such a strong bond with those who had departed.
#Chelsea's owners wanted to work with Thomas Tuchel but did not sense the same investment from him.
印件杜曹名嘅波衫
被寄望為摩狗2.0
高普比時間買啱人都可以
問題係車狗根本就唔會比咁多時間教頭去tune隊波
唔係呢樣野
而係一個領隊要打贏player power
要有砍掉重練既決心
如果無就註定俾球員玩死
從來冇J過,呢度有班係鐘意J垃圾,但唔係我
一個連大會都未教過既教練
我唔覺佢會黎到見到個process
第一季教得西比人屌哂老母落獲啦
仲process
唔買丙朗係為咗隊波好呀Todd狗
琴日明顯班球員開波前經已知道杜蛇將會被炒既消息,落場果批有邊個唔係 hea 踢!? 老闆唔鍾意個教練,迷杜聯署寫血書都無用。
養大個一個成熟既老細又要賣
potter打完半季開始踢西波咪又係會比人屌左右傳無進步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞