[GOOD BYE AND THANK YOU THOMAS] 車路士球迷討論區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
仲要佢自己都話想轉會窗快啲完
一嚟想快啲定軍心重新預備
二嚟佢都話夏天分左好多神去搞轉會 唔可以100% focus教波
呢到啲人係咁癡鳩線架啦
同獌J 個無經驗嘅SOB 會勁過摩佬一樣之嘛
輸2:1 證明真廢
下場認真踢
琴日下半場杜蛇輸到鳩鳩地無晒反應,換個同自己攬炒既椰落場根本同自殺無分別,唔知用椰呢度有幾理性!?而家杜蛇成套 up in the air 入面個職業炒人師咁,揾佢寫張球員死亡名單出黎,等新老闆清晒d廢物瘀血,不過最後自己都收大信封,完美演繹出美式 HR 管理學
而家同佢講比三年時間,佢都唔會信啦
認同你講嘅一半 但係要想長期嘅穩定發展
就一定要經歷依啲陣痛 利鏝咪又係閪過
我意思係如果下下個勢唔對路就即炒
新教練又要夾又要重新買人
可能短期士氣波執到隻盃
但要做穩定嘅爭標分子咁樣好難喎

唔係話杜唔炒得 但係連時間都唔肯比嘅心態
管理層依個心態不利長期發展
(比時間就係 就算閪勢都比機會嘛)
比夠機會都唔得就炒就合理
今季係得熱嗰場唔西
我想講車狗j既po達蛇第一季上到黎英超都係岩岩護到級
你肯定佢唔西?
賓迪基!!!
佐係杜手下去到職業生涯高峰 佢似有心無力多d
杜曹本身就係想球員可以勝任多過一個位置,咁樣排陣就靈活啲,尤其啲球員成日輪流傷
椰狗呢件垃圾琴晚玩嘢玩到出晒面
中下流領隊,仲要比10m解約費,todd狗真係食撚左忽得
佢唔係唔落力
佢弱點不嬲都係對抗性
沙蛇時代都已經係
啲9傳仲唔算玩野,明知傳唔到都夾硬傳
椰就直頭報仇咁報

仲要古天奴已經吹緊想轉會疤
捷一傷之後就
係撚季初除左頭兩三場一路都閪,黑鳩盧前面唔郁又長出,到後尾wb 內切先有啲睇頭,捷之後對祖長傷正式收皮,呢段時間前後就黑鳩訪問,再耐啲先到制裁
佐一定唔會啦
本身比撚狗雪 有價就賣得
係杜一手救返佢上嚟
幫佢擺脫沙利契仔個名 仲幫佢攞埋歐洲足球先生同埋世三
佢幫杜sir含撚都嚟唔切啦
純粹佢真係開始回塘
點解迷杜咁中意用痢阿比
高普入主前先排第6踢歐霸
仲要冇咁大支水喉買人
人地梗係要幾年時間重建
我地本來已經前4仲要歐聯冠軍
有2億買人原來要落歐霸重建大家係覺得正常
仲要未計咁嘅表演有冇歐霸都成問題
佢又真係教到白禮頓好有隊型嘅 不過係車做唔做到就另計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞